prva ovogodišnja akcija

Građani pružili ruku potrebitima, za Socijalnu samoposlugu prikupljeno skoro stotinu kila prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština

U prikupljanje donacija i podjelu paketa uključeni su i umirovljenici koji sudjeluju u projekt Volonter penzioner.

10:11h
0
Foto: GDCK Koprivnica

Uspješna je bila prva ovogodišnja akcija prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, koju je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organiziralo u ponedjeljak u Robnom centru KTC u Koprivnici.

Iako je blagdansko razdoblje za nama, oni u potrebi trebaju pomoć tijekom cijele godine pa su tako građani donirali ukupno 92 kilograma različitih prehrambenih proizvoda i 38 komada higijenskih potrepština.

– Svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 radnim danom od 7 do 15 sati, a ako želite pomoći novčano, iznos uplatite na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465. Pomoći možete i volontirajući, javite nam se na broj telefona 048/642-193 – poručuju iz koprivničkog Crvenog križa.

Dodaju da su u prikupljanje donacija i podjelu paketa uključeni i umirovljenici koji sudjeluju u projekt Volonter penzioner.