ODRŽANA KOORDINACIJA

Gradnja dječjeg vrtića u Kalinovcu se nastavlja, radovi će biti gotovi na proljeće

Jedan od najznačajnijih projekata koji se trenutno provodi u Kalinovcu je projekt izgradnje vrtića, a koji su općina i PORA zajedno prijavili na natječaj.

10:01h
0
Foto: Općina Kalinovac

U srijedu 13. svibnja održana je koordinacija sudionika provođenja projekta izgradnje zgrade dječjeg vrtića u Kalinovcu.

Uz kratki osvrt na do sad izvedene radove, raspravljalo se o daljnjem nastavku radova koji se predviđaju za kolovoz kada je u planu postavljanje modula.

Podsjetimo, u okviru provedbe projekta Uz PORU po potporu županijska Razvojna agencija PORA pruža stručnu pomoć u pripremi i provedbi razvojnih projekata za sva javnopravna tijela s područja Koprivničko-križevačke županije.

Foto: Općina Kalinovac

Jedan od uspješnih primjera suradnje je i suradnja s Općinom Kalinovac i to u pripremi i provedbi nekoliko projekata važnih za razvoj Općine. Upravo, jedan od najznačajnijih projekata koji se trenutno provodi u Kalinovcu je projekt izgradnje vrtića, a koji su općina i PORA zajedno prijavili na natječaj.

Foto: kalinovac.hr
Foto: kalinovac.hr

Uz općinskog načelnika Danijela Zvonar i zamjenika načelnika Danijela Moslavca kao predstavnika investitora, sastanku su nazočile i predstavnice PORE Razvojne agencije Koprivnica, predstavnici izvođača radova Detmers Kontejner d.o.o iz Svetog Križa Začretja i Novi Stan d.o.o. iz Garešnice te nadzorni inženjer iz tvrtke Arhinatura d.o.o. Zabok.

Rok završetka radova predviđa se za proljeće 2021. godine.

Foto: Općina Kalinovac

čitam...