Gradonačelnica na domjenku s novinarima rad gradske vlasti ocijenila četvorkom

16:20h
0
Gradonačelnica je novinare ugostila u gradskoj vjenčaonici // Foto: Koprivnica.net

Gradonačelnica Vesna Želježnjak sa svojim zamjenicima Mišelom Jakšićem i Melitom Samoborec upriličila je u gradskoj vjenčaonici prijam za predstavnike medija s područja Koprivnice.

 

MARKETING EPODRAVINA.HR

– Mi političari nismo baš uvijek zadovoljni onime što se piše o nama, ali na današnji dan vam sve opraštamo. Ne bi bilo dobro ni da smo zadovoljni sa svime, zato ste tu. Neki puta ste u pravu i zahvalni smo vam na svim onim kritikama, neki put se ljutimo, ali tako mora biti. Svim predtsavnicima medija iskreno zahvaljujemo na svemu što ste činili dosad. Uvijek može bolje, i mi možemo bolje raditi, i vi nas možete bolje pratiti. Nadam se da će biti bolje iduće godine, da ćemo svi zajedno biti na dobrobit građana – rekla je gradonačelnica Želježnjak.

Izrazila je želju da će sljedeća godina svima biti barem malo bolja, a pred mikrofonom Radio Drave dala je i ocjenu gradskoj vlasti kojoj je na čelu.

– Ja bih ocijenila dobrom četvorkom, ne sebe i svoj rad nego rad mojih zamjenika, mene i stručnih službi, svih koji su bili na usluzi gradu. No najbitnije je da projekti koje smo si zacrtali idu svojem kraju – rekla je Želježnjak koja kao najznačajniji rezultat ove godine ocjenjuje pretvaranje Sveučilišta Sjever u javno, osmo državno sveučilište.

 

čitam...