velika čast

Gradonačelnik Jakšić ugostio dvostuke osvajače Porina, članove sastava Ogenj

Ogenj je poseban sastav jer spajaju po mnogima nespojivo – etno, rock i punk.

12:33h
0
Foto: koprivnica.hr

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić danas je sa svojim zamjenicama Melitom Samoborec i Ksenijom Ostriž u prostoru gradske Uprave, ugostio Porinom nagrađene članove sastava Ogenj.

Tomislav, Denis, Borna i Filip (Luka zbog poslovnih obaveza nije bio prisutan) su u opuštenoj atmosferi i neformalnom razgovoru s gradonačelnikom podijelili iskustva i različite zanimljive situacije koje su im se dogodile proteklog vikenda na dodjeli nagrada u Rijeci. Dečki su zahvalili gradonačelniku i Gradu koji su na vrijeme prepoznali njihov talent, trud i zalaganje u promociji našeg kraja kroz glazbu koju stvaraju. S druge strane, gradonačelnik im je spreman pomoći u nadolazećim projektima, a prvi koraci već su i pokrenuti prema realizaciji istih.

Ogenj je poseban sastav jer spajaju po mnogima nespojivo – etno, rock i punk. Zanimljivi ljubavni, humoristični i društveno osjetljivi  tekstovi daju punoću veselim notama koje „proizvode“ ovi glazbenici od 2015. godine. Najbolji Novi izvođač i Najbolji album etno glazbe kategorije su za koje su osvojili diskografsku nagradu Porin.

Foto: koprivnica.hr
Foto: koprivnica.hr