službeni posjet

Gradonačelnik Križevaca ugostio predsjednika Rijeke Damira Miškovića koji je na dar donio garnituru dresova

Dopredsjednik NK Radnik-Križevci Vitomir Mijić kazao je kako uoči utakmice vlada veliko uzbuđenje u Križevcima i Rijeci poželio da u slučaju prolaska Križevaca osvoji Kup. 

09:17h
0
Foto: krizevci.hr

Povodom održavanja nogometne utakmice na križevačkom Gradskom stadionu između NK Radnik-Križevci i prvoligaša HNK Rijeka, gradonačelnik Mario Rajn sa suradnicima održao je prijem za predsjednika HNK Rijeka Damira Miškovića i članove Uprave.

Prijemu su tako prisustvovali zamjenik gradonačelnika Mario Martinčević, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel, predsjednik Uprave tvrtke Radnik d.d., koji je generalni sponzor NK Radnik-Križevci, Mirko Habijanec s tajnikom Darkom Jambrekovićem, predsjednik Zajednice športskih udruga Križevci Branislav Pengov, dopredsjednik NK Radnik-Križevci Vitomir Mijić, član Uprave HNK Rijeka Dean Šćulac, generalni direktor Luka Ivančić i sportski direktor Srećko Juričić.

Dobrodošlicu gostima u Križevce poželio je na početku gradonačelnik Mario Rajn ukratko ih upoznavši s Križevcima i Nogometnim klubom koji će sljedeće godine obilježiti 110. rođendan.

– Utakmica je veliki događaj za Križevce i počašćeni smo dolaskom Rijeke. Volimo učiti od uspješnijih, a imamo i podršku od lokalnog gospodarstva, tvrtke Radnik. Zahvaljujem što su stali iza kluba, a dečki će to pratiti rezultatima – kazao je Rajn.

Predsjednik Uprave tvrtke Radnik d.d. Mirko Habijanec izrazio je zadovoljstvo što su čelni ljudi HNK Rijeka u Križevcima.

– Tvrtka Radnik opredijeljena je za sport. Financiramo puno klubova, a možda bi još i više kad bi neke stvari bile uređenije te kada bi se donacije i sponzorstva prikazivale kao povećani trošak – poželio je Habijanec.

Okupljenima se obratio i predsjednik Zajednice športskih udruga Križevci Branislav Pengov.

– Bez obzira na ishod utakmice iznimna nam je čast što smo dobili priliku igrati s prvoligašem i to je kruna za sav naš dosadašnji rad – dodao je Pengov.

Dopredsjednik NK Radnik-Križevci Vitomir Mijić kazao je kako uoči utakmice vlada veliko uzbuđenje u Križevcima i Rijeci poželio da u slučaju prolaska Križevaca osvoji Kup.

Svoje zadovoljstvo što se nalazi u Križevcima istaknuo je predsjednik HNK Rijeka Damir Mišković dodavši:

– Tome u prilog govori i sastav u kojem smo došli, a za dar smo donijeli i garnituru dresova za vaše nogometaše – rekao je Mišković.

Podsjetimo, utakmica je završila pobjedom Rijeke 0-9.