Razvijanje dobrih odnosa

Gradonačelnik Rajn s kolegicom iz Malog Lošinja razgovarao o suradnji između gradova u brojnim područjima

Ti gradovi već su dugi niz godina povezani prvenstveno u gospodarskom, a potom i u turističkom smislu, čineći tako idealan spoj kopna i mora.

13:05h
0

Grad Križevci pokrenuo je inicijativu za bratimljenje i suradnju između Grada Malog Lošinja i Grada Križevaca. Ti gradovi već su dugi niz godina povezani prvenstveno u gospodarskom, a potom i u turističkom smislu, čineći tako idealan spoj kopna i mora.

Tim je povodom gradonačelnik Mario Rajn u pratnji predsjednika Uprave tvrtke Radnik d.d. Križevci Mirka Habijanca boravio u službenom posjetu Malom Lošinju, gdje su ga dočekali gradonačelnica Ana Kučić, zamjenik gradonačelnika Anto Nedić, predsjednik Gradskog vijeća Elvis Živković i ostali suradnici.

Gradonačelnik je napomenuo kako je tvrtka Radnik d.d. dugi niz godina poznati i priznati poslovni partner Grada Mali Lošinj koji sudjeluje u obnovi ili izgradnji turističkih objekata, škola, vrtića i slično, a brojnim Križevčani u ljetnim mjesecima odabiru upravo Mali Lošinj kao mjesto svog odmora.

Na sastanku su razgovarali i o brojnim mogućnostima suradnje gradskih uprava na području gospodarstva, obrazovanja, kulture, sporta i ostalim područjima, te o jedinstvenoj prilici da ovi gradovi uče jedni od drugih.

čitam...