Gradski darovi djeci i umirovljenicima

18:12h
0
vijecnica m

Grad Koprivnica će i ove godine u suradnji s Društvom ‘Naša djeca’ organizirati Božićno darivanje djece čija su oba roditelja nezaposlena, poljoprivrednici ili umirovljenici, a imaju prebivalište na gradskom području.

Iz gradske blagajne odvojit će se i sredstva za darivanje umirovljenika čija mirovina ne prelazi 1.250 kuna.

Stoga iz gradske uprave pozivaju sve koji ispunjavaju navedene uvjete, a imaju djecu rođenu 1993. i mlađu, da se najkasnije do petka od 8 do 12 sati jave Društvu ‘Naša djeca’ Koprivnica, u Domu mladih, Hrvatske državnosti br. 10, soba br. 7, 1. kat uz predočenje osobnih iskaznica i dokaza o statusu roditelja, te rodnih listova ili zdravstvenih iskaznica djece. Korisnici stalne pomoći ne trebaju se javiti navedenom Društvu, jer će popis njihove djece dati Centar za socijalnu skrb Koprivnica.

Gradsko poglavarstvo darivat će i umirovljenike. Isplatit će se po 150 kn svakom umirovljeniku s područja Grada Koprivnice čija mirovina za listopad 2008. godine, zajedno sa svim dodacima, ne prelazi iznos od 1.250 kn. Isplata će se obavljati od 8. do 11. prosinca od 9 do 13 sati u prostorijama Udruge umirovljenika matice Koprivnica, u Ulici Frana Galovića 4.

Raspored je sljedeći: 8. prosinca (ponedjeljak) – umirovljenici čija prezimena počinju slovima A do Đ; 9. prosinca (utorak) – od E do L; 10. prosinca (srijeda) – od LJ do S; 11. prosinca (četvrtak) – od Š do Ž. Isplata će se vršiti na temelju predočene osobne iskaznice i odreska mirovine za listopad 2008.

Izvor: www.koprivnica.hr