ODGOVOR NA ODGOVOR

Gradski SDP uzvraća Nezavisnima: Zašto ne želite brzu cestu za našu Podravinu i Koprivnicu?

Komentar predsjednika gradskog SDP-a prenosimo u cijelosti.

19:54h
0
Foto: Ivan Balija
Ana Mlinarić i Tomislav Golubić // Foto: Ivan Balija

Mreža nezavisnih lista reagirala je na izjave gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića izgovorene na jučerašnjoj konferenciji za novinare.

– Dok bilda svoj predizborni ego na temama s državne razine, gradonačelniku Jakšiću preporučujemo da u trening ubaci i koji uteg s lokalne razine kojom za sada upravlja, poput puno većih računa stanara za plin u novim kotlovnicama na Trgu kralja Tomislava, na koji su i sami upozorili ili da napokon odgovori na pitanje gdje je 40 milijuna kuna od prodaje plinskog biznisa. Bilo bi dobro da progovori i o vječnim najavama “samo što nije” škola na Podolicama, “samo što nisu” vanjski bazeni Cerine, dok o uređenju Gradskog parka i trga bolje da i ne govorimo. Pitamo se, naravno, kako će izgledati svi mogući izgovori neizvršavanja tih najavljenih projekata. Uvjereni smo kako će biti mnoštvo različitih vanjskih krivaca – rekli su, između ostaloga, Nezavisni.

Sada je, pak, stigao komentar predsjednika Gradskog odbora SDP-a Tomislava Golubića koji prenosimo u cijelosti.

– U vremenu kada Koprivničko-križevačku županiju ozbiljno potresa korona-kriza u OB
Koprivnica i Domu za starije i nemoćne o kojem iz dana u dan izvještavaju nacionalni mediji uspoređujući koprivnički dom sa splitskim, danas su se predsjednik Upravnog vijeća OB Koprivnica (Miljenko Flajs, svećenik đakon) i dopredsjednik Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne Koprivnica (Ivica Suvalj, vjeroučitelj), u namjeri da zamagle tužnu priču u Domu i općoj bolnici, odlučili se „obračunati“ s gradonačelnikom Koprivnice jer se njihov stranački šef ne usudi – već gura ovaj dvojac bez kormilara.

Ovim putem, zamolio bih ih neka se konzultiraju sa svojim šefom i onda odgovore svim
građanima Koprivnice i cijele naše Podravine na jednostavno pitanje: Zašto podržavate
odugovlačenje i ne gradnju brze ceste do Podravine i Koprivnice? Podsjetite svog šefa da
Hrvatska ne završava u Križevcima. Zašto ne želite brzu cestu za našu Podravinu i
Koprivnicu? A, u međuvremenu, dok ne saznaju odgovore na ova pitanja, molim ih da se
posvete svojim funkcijama u bolnici i Domu za starije i nemoćne – stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik gradskog SDP-a.

čitam...