DRUGA ML SJEVER

Grafičar nadvisio Križevce, Virovci slavili u Vrbovcu, a Koprivnica poražena od Bjelovara

Različiti korona-razlozi odgodili su utakmice između Labrada-1971 Žurka i Bjelovara, Ivančice i virovitičke Virke te Međimurja i varaždinske Vindije.

08:39h
0
kk koprivnica DS
Ilustracija // Foto: Dominik Smolak

Nakon krajnje neobičnog, 3. kola Druge ML Sjever, u sklopu kojega je odigrana svega jedna utakmica, protekli je vikend ipak više košarkaša izašlo na teren.

Ludbreški Grafičar s uvjerljivih 126-84 pobijedio je križevački Radnik. Dijanušić s 23 te Novak s 20 poena vodili su Ludbrežane do trećeg slavlja u jednako toliko odigranih utakmica. Križevčanima, u čijim je redovima Maslić ubacio 28 poena, ovo je bio drugi poraz. Imaju, također, i jedno slavlje.

Virovski Podravac gostovao je u Vrbovcu. Rezultatom 82-101 slavili su nad Petrom Zrinskim. Stefan Zadravec odradio je dobru utakmicu, postigavši 31 poen, što je pratio Balatinec s 29. Vrbovčani su se, pak, oslonili na partiju Tomića i njegovih 28 poena. No, to nije bilo dovoljno. Virovci su treću pobjedu, nastavivši niz bez poraza. Petar Zrinski je na omjeru 2-2.

U koprivničkoj dvorani Branimir sučelili su se bjelovarski Vedi i, dakle, Koprivnica. Bilo je 74-68 za Bjelovarčane kojima je to prva utakmica uopće. Koprivnica je, s druge strane, treći put poražena, uz što imaju i jedno slavlje. Šobak s 23, odnosno Beljan s 22 poena bili su najraspoloženiji igrač svojih momčadi.

Različiti korona-razlozi odgodili su utakmice između Labrada-1971 Žurka i Bjelovara, Ivančice i virovitičke Virke te Međimurja i varaždinske Vindije.