Gregurina umjesto Šafarića u prvom sastavu protiv Cibalije

12:01h
0
gregurina

090321-gregurina-mSlaven Belupo u nedjelju će na koprivničkom Gradskom stadionu (15,30 sati) dočekati vinkovačku Cibaliju u utakmici 23. kola Prve HNL. Trener Farmaceuta Mile Petković odlučio se za dvije promjene u udarnom sastavu, pa će umjesto Stipe Lapića u obrani zaigrati Kaja Rogulj, dok će Nikolu Šafarića na desnoj strani veznog reda zamijeniti Mario Gregurina.

– Uvažavajući Lapića, Rogulj i Kokalović su kroz dulje razdoblje pokazali da su bolji. Što se tiče situacije u vezi, Posavec i Šafarić su dvojica sličnih tempo-igrača. Nisam bio zadovoljan igrom prema naprijed, stoga sam odlučio uvesti veznog igrača koji je brži i agilniji prema naprijed. Šafarić i Bilen bit će alternativa za Posavca – objasnio je Mile Petković.

Petković u nedjelju očekuje kvalitetnu partiju svojih igrača i pobjedu koja bi koprivnički klub ostavila na trećoj poziciji uoči dvotjedne prvenstvene stanke. Prvi put nakon duljeg vremena na raspolaganju je 19 kandidata za sastav. Operirani Čaval oporavljat će se oko šest mjeseci, dok je mladi napadač Tepurić u subotu nastupio za juniorsku momčad, prvi put nakon oporavka od ozljede ramena.

Vjerojatni sastav (4-1-3-2): Rodić – Purić, Kokalović, Rogulj, Maras – Poldrugač – Gregurina, Posavec, Jajalo – Jurić, Vručina.

Nedostaje: Čaval (ozlijeđen)