MATERIJALNA ŠTETA

Greške koje se stalno ponavljaju dovele do dviju nesreća, nastradala dva BMW-a, Mercedes i Audi

Dva će prekršajna postupka biti pokrenuta.

12:35h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Dvije prometne nesreće dogodile su se u posljednja 24 sata na području Policijske uprave koprivničko-križevačke. Točnije, u Koprivnici.

Prva od njih zabilježena je jučer oko 11.20 sati u Ulici Mihovila Pavleka Miškine gdje je, stoji u policijskome izvješću, 20-godišnjak BWM-om prilikom vožnje unatrag na parkiralištu stražnjim dijelom automobila udario u prednji dio Mercedesa u kojemu je bio 65-godišnjak, a koji se zaustavio na kolnome ulazu s ciljem skretanja na parkiralište. Ozlijeđenih osoba nije bilo, već je zabilježena samo materijalna šteta. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Istoga dana, oko 21.30 sati, nesreća se dogodila na drugome kraju grada. Naime, 46-godišnjakinja se Audijem kretala Zagrebačkom ulicom, i to trakom za skretanje ulijevo, prema raskrižju s Varaždinskom cestom. Dolaskom do raskrižja te prolaskom na zeleno svjetlo semafora, oduzela je prednost BMW-u 42-godišnjaka koji je dolazio iz suprotnog smjera, odnosno prema Zagrebačkoj ulici. Došlo je do sudara dvaju automobila u kojemu, srećom, nije bilo ozlijeđenih osoba. Protiv vozačice koja je prouzročila nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

čitam...