KOPRIVNIČKO RUGLO

Grošić: Izgradit ću podzemnu garažu, stambene i poslovne prostore

19:00h
0
Parkiralište ispred Martinovke odlazi u povijest // Foto: Matija Gudlin
Parkiralište ispred Martinovke odlazi u povijest // Foto: Matija Gudlin

Parkiralište na Florijanskom trgu koprivnički građevinski poduzetnik kupio je za 915.915 kuna. Procjenjuje da će u projekt ukupno uložiti između šest i sedam milijuna kuna.

Dugogodišnjem problemu parkiranja na Florijanskom trgu bliži se kraj. Ogorčeni stanari i zaposlenici zgrade Martinovka, koji su čak pisali i peticiju Gradskoj upravi s oko 700 potpisa zbog neuređenog i neasfaltiranog parkirališta, napokon mogu odahnuti.

Naime, vijećnici koprivničkog Gradskog vijeća na današnjoj su sjednici jednoglasno odlučili da se sporno parkiralište na koprivničkom Florijanskom trgu proda građevinskom poduzetniku Darku Grošiću.

– Izgradit ću podzemnu garažu, stambene i poslovne prostore. No, najprije trebam dobiti sve dozvole, a kako stvari stoje kod nas, to će biti tek na proljeće – istaknuo je Grošić i dodao kako zasad u projekt ide sam, a procjenjuje da će uložiti između šest i sedam milijuna kuna s kupnjom, ali točne informacije imat će tek nakon detaljno razrađenog plana projekta.

Iz Grada su poručili kako je ovo ujedno bila i jedina ponuda na javnoj dražbi te da se radi o zemljištu koje je kupljeno za 915.915 kuna s rokom plaćanja od 30 dana od dana zaključenja kupoprodajnog ugovora.

čitam...