četvrta hnl

Grubišno ni uz obilatu pomoć sudaca nije uspjelo pobijediti Ferdinandovac, Pitomača uvjerljiva

17:53h
0
Foto: Ivan Balija
Zagrebački Dinamo prošle je godine, u sklopu Hrvatskoga kupa, odmjerio snage s Ferdinandovcem, dok će sada uveličati rođendan drnjanskog Tomislava // Foto: Ivan Balija

Iako se inače više utakmica Četvrte HNL odigrava subotom, ovo kolo dogodilo se da se samo tri utakmice igraju danas, a ostale četiri u nedjelju.

Derbi se igrao u Grubišnom Polju gdje je gostovao Ferdinandovac, vodeća momčad lige. Bilogora je u slučaju pobjede mogla zasjesti na prvo mjesto, no to se nije dogodilo, iako su suci dali sve od sebe da se to dogodi. Glavni Vidalina već u prvim minutama sudi penal za domaće nakon što lopta u trbuh gađa gostujućeg igrača, a nije uvažio ni priznanje domaćeg igrača koji je zavrnuo loptu da penala nema, da je samo korner. Za Vidalinu je to penal koji Kuprešak pretvara u 1-0. Gosti se brzo vraćaju na 1-1 preko Karana, a Vidalina se pomalo gubi po terenu, kriterija nema, prekršaji sijevaju, kartoni frcaju. Isključen je i trener gostiju.

Propustio je Vidalina isključiti i igrača gostiju kod grubog prekršaja, sve jer se pomalo izgubio, iako je delegat Glavica njegovo suđenje u izvješću potpuno podržao.

Petnaest minuta prije kraja Grubišno ponovno dolazi u vodstvo koje je opet bilo kratkog vijeka jer je Turković glavom zabio za konačnih 2-2.

Pitomača je na svom terenu dočekala Suhopolje i pobijedila ga s 3-0.

Garić i Zdenka odigrali su 3-1, a sve ostale utakmice igraju se sutra.

Četvrta HNL, 9. kolo, 10./11. listopad, 15.30 sati

Garić – Zdenka 91
Bilogora 91 – Ferdinandovac
Pitomača – Suhopolje
Mladost KP – Slatina / nedjelja
Bilogorac VT – Graničar L / nedjelja
Tomislav D – Daruvar / nedjelja
Dinamo P – Tehnika-Koprivnica / nedjelja