Hair tatoo i jedinstvene muške frizure u No1. BRICO

04:48h
0
No1. BRICO

Hair TattooNo1. BRICO najnoviji je frizerski salon u gradu, no jedna od njegovih posebnosti je ta što je prije svega namijenjen muškarcima te je prilagođen upravo njihovim potrebama. To znači da nema naručivanja, dugog čekanja, a tu su novine i muške teme.

Taj moderan frizerski salon, a opet postavljen na temeljima tradicionalne brijačnice, otvoren je 2. svibnja u Koprivnici, na adresi A. Starčevića 28, a kako njegov vlasnik Romano Andrašić najradije objasni, pored Podravke – preko puta pekarnice Dore.

– Potječem iz obitelji gdje se gotovo svi bave slikarstvom te se i od mene očekivalo da krenem tim putem. Međutim, ja se nisam prepoznao u tome te sam upisao frizersku školu u Đurđevcu. Po njenom završetku bio sam na praksi u ženskom frizerskom salonu, a potom kod najpoznatijeg koprivničkog brice te sam se tamo specijalizirao za muške frizure. Proteklih sam 12 godina radio u Podravki, iz koje sam otišao s namjerom da otvorim svoj salon – otkrio je Romano, čiji individualni pristup te pažnja koju posvećuje svakoj mušteriji garantira zadovoljstvo frizurom.

U atraktivno uređenom prostoru, osim profesionalca koji garantira da će vam upravo on posvetiti svoje vrijeme te napraviti frizuru koja vam najbolje pristaje, dočekat će vas i mogućnost da vaša frizura postane apsolutno jedinstvena.

– U svom salonu nudim i Hair tatoo, što je svojevrsna novost i kod nas to gotovo nitko ne radi. Tom su uslugom posebice oduševljena djeca, ali i oni kojima je dosadilo stalni imati jednaku frizuru te žele učiniti nešto posebno, a i zanimljivo – priča Romano, koji je postao pravi stručnjak za izradu tetovaža u kosi koristeći posebne mašinice, britve i škare.

Iako je No1. BRICO zvanično salon za muškarce, dobrodošle su i djevojke, ali one s kratkom kosom.

– Volim taj posao i cilj mi je da svaka mušterija koja uđe u moj salon bude zadovoljna frizurom, ali i cijenom, te da i drugi puta ponovno dođe k meni – na posljetku je istaknuo Romano, čije frizerske usluge možete potražiti radnim danom od 8 do 12 te od 14 do 19 sati, a subotom od 7 do 13 sati na već spomenutoj adresi.

https://www.facebook.com/No1.BRICO

čitam...