Panika

“Halo, pomozite, neki sumnjivi tipovi u mojoj ulici idu od kuće do kuće!” Kad su policajci izašli na teren, imali su što i vidjeti

Pokazalo se da nije bilo riječ o ničemu sumnjivom već da su spomenuti "tipovi" zapravo često rado viđeni gosti u podravskim kućanstvima.

09:00h
0
Telefonska govornica
Foto: Ivan Brkić

Građani svakodnevno zovu policiju, uostalom, ona je zato i ovdje, da pomogne. No, od 5412 dojava građana, koliko je Policijska uprava koprivničko-križevačka zaprimila u prvih osam mjeseci 2019. godine, može se naći zbilja bizarnih.

Tako su zaprimili anonimnu dojavu zabrinute građanke koja je promatrala aktivnosti u svojoj ulici i uočila nešto, za nju, krajnje zabrinjavajuće.

– U mojoj ulici su neki tipovi parkirali auto i sad idu od kuće do kuće, ponašaju se krajnje sumnjivo – dojavila je gospođa policijskim službenicima.

No, pokazalo se da nije bilo riječ o ničemu sumnjivom već da su spomenuti “tipovi” zapravo često rado viđeni gosti u podravskim kućanstvima.

– Izlaskom na mjesto događaja policijska ophodnja utvrđuje da lokalni župnik sa zvonarom i ministrantom posvećuje kuće – utvrdili su policajci.

Loading...