Best buy

Hangaru 18 u Berlinu uručena nagrada za Noa H10le smartphone

Od ove nagrade očekujemo puno, u smislu otvaranja novih tržišta, povećanja prodaje i pronalaska novih kanala prodaje. EISA je potvrdila da smo na dobrom putu, dala nam dodatno samopouzdanje, motivaciju i zalet za "borbu" s puno većim kompanijama, izjavio je Mario Kralj.

15:29h
0
Foto: Hangar 18

U sklopu sajma IFA koji se održava u Berlinu, jučer je na EISA Awards gala večeri u Kempinski Bristol hotelu tvrtki Hangar 18 uručena nagrada za pametni telefon Noa H10le – EISA Best Buy Smartphone 2017-2018. Nagradu je preuzeo Mario Kralj, vlasnik i direktor tvrtke Hangar 18.

IFA je međunarodni sajam potrošačke elektronike koji se održava u Berlinu od 1924. godine. Na ovom sajmu svoje uređaje predstavljaju najveći svjetski proizvođači pametnih telefona, prijenosnih računala, tableta, televizijskih prijemnika i drugih uređaja koje koristimo u svakodnevnom životu.

U konkurenciji drugih proizvođača pametnih telefona kao što su Samsung, Huawei, Sony, Honor i LG, koprivnička tvrtka Hangar 18 dobila je ovu prestižnu nagradu. Ocijenjeno je da je to pametni telefon koji nudi najbolji omjer dobivenog za cijenu, u smislu dizajna, ugrađenih komponenti, funkcionalnosti i performansi.

Članovi EISA Mobile Devices grupe su poznati tech časopisi iz 11 europskih zemalja, Danske, Italije, Nizozemske, Bugarske, Švedske, Grčke, Češke, Slovačke, Španjolske, Srbije i Hrvatske. Upravo su njihovi glasovi, nakon testiranja uređaja, odlučili kome će biti dodijeljene EISA nagrade.

Nagradu za najbolji pametni telefon dobio je Samsung S8/S8+, Huawei P10 je dobio nagradu za najbolju kameru, dok je  Honor 8 Pro proglašen dobitnikom nagrade „consumer smartphone“.

– Dobiti ovakvu nagradu od EISA organizacije koja preko 30 godina ocjenjuje najbolje tehnološke uređaje, znači puno. Naš model NOA H10le dobio je nagradu za Best Buy pametni telefon što znači da ćete kupnjom H10le modela dobiti najbolji omjer dobivenog za cijenu. Od ove nagrade očekujemo puno, u smislu otvaranja novih tržišta, povećanja prodaje i pronalaska novih kanala prodaje. EISA je potvrdila da smo na dobrom putu, dala nam dodatno samopouzdanje, motivaciju i zalet za “borbu” s puno većim kompanijama – izjavio je Mario Kralj.

Noa konstantno radi na razvoju novih proizvoda, pa tako već sada priprema nove uređaje za jesen kao i za sljedeću godinu. Na sajmu IFA u Berlinu najavljeni su modeli N5, N8 i N8 Pro. Modeli N8 i N8 Pro imat će ekran u omjeru 18:9 koji prekriva gotovo cijelu površinu uređaja.

Noa želi biti lider u B segmentu pametnih telefona, ne samo po dizajnu, karakteristikama i funkcionalnosti samih uređaja, već i po dodatnim vrijednostima koje dobivaju kupci.

– Osmislili smo Premium Care – Noa Element jamstvo od 2 godine za sve modele iz naše Element serije. Ovo jamstvo pokriva doslovno sve, od loma, pada, oštećenja izazvanih tekućinom, krađe i sve ostale nezgode koje možete zamisliti. Već smo najavili novu N seriju, uređaje koji će imati omjer ekrana 18:9, kao i novi „flagship“ za iduću godinu sa čak 4 kamere. Naš razvojni tim trenutno najviše radi na softveru jer želimo korisnicima naših uređaja omogućiti mnoštvo novih osobina poput video stabilizacije i DTS zvuka. Razvijamo i Noa korisničko sučelje (User Interface) koje će biti ugodno, zanimljivo, funkcionalno, ali i nenametljivo krajnjem korisniku. Samim time, Noa postavlja nove trendove u B segmentu pametnih telefona – zaključuje Mario Kralj.

čitam...
Loading...