Haris i Saša spremaju pravo ludilo i noć za pamćenje

12:35h
0
Haris Džinović i Saša Matić

Bliži se vikend, a s njime i koncert Harisa Džinovića i Saše Matića u Areni Varaždin. Interes fanova koji će ove subote 27. listopada zapjevati zajedno s Harisom i Sašom je velik, a oni sami su nam ispričali koliko se vesele nadolazećem spektaklu, te što su sve pripremili za posjetitelje. 

Nakon velike kanadske turneje, Varaždin ima tu čast da Vas ugosti u svojoj “tvornici” najboljih koncerata – u Areni Varaždin… Što očekuje publiku u subotu?

– Prije svega moram reći da mi je vrlo drago da ćemo tamo održati jedan veliki koncert, koji će se sigurno pamtiti. S obzirom da ću pozornicu podjeliti sa svojim kolegom Sašom Matićem dobre pjesme i raspoloženje točit će se u čašama. Zaista tko god se u subotu nađe u Areni Varaždin možee biti siguran da ćemo moj band i ja, a vjerujem da isto tako vrijedi i za Sašu, dati sve od sebe da se naše stare i nove pjesme pjevaju iz sveg glasa – poručuje Haris Džinović

– Već sam ranije od kolega glazbenika čuo da je Varaždin i cijelo to područje uvijek spremno za dobru atmosferu stoga vas još jednom pozivam da budete ove subote u Areni Varaždin na koncertu za pamćenje, koncertu Harisa Džinovića, Saše Matića i naših gostiju iz Hrvatske – dodaje.

Saša, nedavno ste bili na turneji u Australiji, nakon koje ne prestajete raditi te puniti dvorane i disco clubove po cijeloj Europi i Balkanu. Ove će Vas subote put odvesti u Varaždin… Što nam vi spremate?

– Ludilo, sprema se pravo ludilo i 3 puna sata najboljih pjesama mene i mog prijatelja Harisa, kao i naših gostiju. Posjetio sam Varaždin kada smo radili press konferenciju za najavu koncerta i vrlo profesionalan pristup organizaciji koncerta me oduševio. Vjerujem da će dvorana biti puna i da ćemo svi zajedno pjevati i veseliti se do dugo u noć. Budite dio našeg koncerta i dođite ove subote u Arenu Varaždin da se zajedno proveselimo i zapjevamo – poručuje Saša Matić

Da podsjetimo, ulaznica još ima a možete ih nabaviti preko sustava www.eventim.hr, u trgovinama Branka, caffe baru Time Out u sklopu Arene, Šarenom dućanu Koprivnici te u čakovečkom Radiju 1.

Cijena ulaznice za parter iznosi 80 kuna, za tribine 90 kuna, te 150 kuna za VIP.

čitam...