Zadržavanje kvalitetnog kadra

Hartmann daje božićnice, darove, naknade i stimulacije radnicima ukupno veće od 4200 kuna, Šumiga: Zaposlenici su naša najveća vrijednost

10:00h
0

U cilju zadovoljenja rastućih tržišnih potreba, tvrtka Hartmann d.o.o. prošla je trogodišnji period intenzivnih ulaganja, od 100 milijuna HRK i povećanja kapaciteta od 110 posto. Kroz ulaganja u nove proizvodne kapacitete nastoji se osigurati dugoročna profitabilnost i stabilan rast, te održiva produktivnost i konkurentnost unutar Hartmann Grupe i na tržištima Europe.

Potražnja za kvalitetnim kadrom i zadržavanje istog, važan je zadatak svake uspješne kompanije koja želi nastaviti još uspješniju igru na tržišnoj utakmici. U Hartmannu je trenutno 240 zaposlenih pronašlo sigurno mjesto za rad.

Zbog trenutačne situacije na tržištu rada još je važnije raditi na povećanju zadovoljstva zaposlenih, te isticati pozitivne primjere. Tako će i tvrtka Hartmann d.o.o. i ove godine tradicionalno isplatiti svojim zaposlenicima božićnicu u iznosu od 800 kuna, dar u naravi u iznosu od 600 kuna, naknadu za topli obrok u iznosu od 416 kuna i već drugu stimulaciju ove godine u iznosu od 2400 kuna.

– Kao što dokazuju i mnogobrojni primjeri, zaposlenici predstavljaju Hartmann-ovu najveću vrijednost. Mnogo truda svakodnevno ulažemo u edukacije i usavršavanja zaposlenih na različitim područjima, te podizanje svijesti o važnosti timske orijentacije u poslovanju. Cilj nam je što više povećati zadovoljstvo zaposlenih jer će time i poslovanje tvrtke biti još uspješnije. Prepoznajući važnost faktora motiviranja u svakodnevnom radu i u njegovanju „Hartmannovih vrijednosti“ – poštovanja, predanosti, ambicioznosti i timskog rada među zaposlenima, ulaganjem u svoje zaposlenike, želimo biti sigurno i poželjno mjesto za rad još dugi niz godina – rekao je Dario Šumiga, generalni direktor Hartmanna.

čitam...
Loading...