Preslagivanja

HDZ postavio Jandrokovića za vođu naše izborne jedinice, Kešer nije impresioniran: Dajte nekog jačeg, njega pobijedim sam u prvom poluvremenu

Podsjetimo, liste će DIP zaprimati do ponoći 16. lipnja, zatim počinje predizborna kampanja, a na izbore idemo 5. srpnja.

08:19h
0

HDZ je objavio nositelje svojih izbornih lista za sve izborne jedinice, pa tako i za II. izbornu jedinicu, u kojoj je i Koprivničko-križevačka županija.

Tako će u našoj izbornoj jedinici HDZ-ovce predvoditi Gordan Jandroković. Koprivničko-križevački HDZ je, podsjetimo, predložio za listu Damira Felaka, Darka Sobotu, Franju Poljaka i Sonju Celiščak.

S druge strane političkog spektra listu Restart koalicije u našoj će izbornoj jedinici predvoditi SDP-ov Rajko Ostojić. Za listu je županijski SDP poslao prijedloge na kojima su Mladen Kešer, Marijana Lokotar, Ivan Majdak, Ivan Sabolić, Kristina Turk, a naknadno su stigli i prijedlozi koprivničkog SDP-a koji uključuju još Rajka Ostojića, Mišela Jakšića, Mariju Vukobratović i Aldijanu Matić-Horvat.

Čelnik županijskog SDP-a i pretendent na konačnu listu Mladen Kešer nije nimalo impresioniran HDZ-ovim izborom predvodnika liste naše izborne jedinice.

– Dajte nekog jačeg za II. izbornu jedinicu, Gordana Jandrokovića mogu pobjediti sam u prvom poluvremenu – komentirao je Kešer.

Podsjetimo, liste će DIP zaprimati do ponoći 16. lipnja, zatim nakon prihvaćanja počinje predizborna kampanja, a na izbore idemo 5. srpnja.

čitam...