HDZ: „U slučaju pobjede SDP-a, autocesta prema Koprivnici nema budućnost“

09:54h
0
HDZ: „U slučaju pobjede SDP-a, autocesta prema Koprivnici nema budućnost“ // foto: Ivan Brkić

Na jučerašnjoj presici, na kojoj su se obrušili na RockLive Festival, a ujedno i na sve mlade ovog grada, predstavnici HDZ rekli su nekoliko rečenica i o prošlotjednim izjavama Milanovića, za vrijeme njegovog posjeta Koprivnici. Naime, prvi čovjek SDP tom je prilikom rekao kako je naš kraj zbog dobro poznatih razloga nepravedno zaobilažen po pitanju autoceste i općenito povezanosti sa Zagrebom. Te izjave nisu se svidjele HDZ-ovcima, koji su pojasnili kako Milanović očito nije dobro upućen u projekte koji su trenutno u tijeku.

– U Podravini i Prigorju u tijeku su dva velika prometna projekta, gradnja autoceste i rekonstrukcija željezničke pruge Križevci – Koprivnica, a izjava Zorana Milanovića da je naš kraj zakinut po pitanju povezanosti sa Zagrebom, pokazuje da nije upoznat sa stvarnim stanjem i želi samo jeftine političke bodove kod birača – prokomentirao je Milanovićevu izjavu predsjednik koprivničkog HDZ-a Damir Felak.

Felak je također dodao kako Milanović nije pritom odgovorio na postavljeno pitanje da li će, ukoliko SDP-ova koalicija pobjedi na predstojećim parlamentarnim izborima, projekt autoceste prema Koprivnici biti nastavljen. Felak stoga pretpostavlja da projekt autoceste prema Koprivnici u tom slučaju neće imati budućnost.