11.3 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dogovor je pao

Hedona će iseliti iz dosadašnjeg skladišnog postora, sastanak s Gradom urodio plodom, Gatarić: Pronađeno je rješenje na zadovoljstvo svih nas, drago mi je zbog toga
H

Još jednom ističemo kako skladišni prostor koji je do sada koristila tvrtka Hedona d.o.o. nikad nije bio njoj dan putem ugovora, a pored toga bio je neadekvatan s obzirom da je riječ o podrumskom prostoru. Grad Križevci ponosi se tvrtkom koja svojim djelovanjem i proizvodima promovira Križevce, rekli su u Gradu. 

Ne propustite

Grad Križevci i tvrtka Hedona postigli su dogovor o korištenju skladišnog prostora tvrtke, a tema je to o kojoj smo pisali početkom mjeseca. Podsjetimo, bivši križevački gradonačelnik i saborski zastupnik Branko Hrg sa saborske je govornice prozvao vodstvo Grada Križevaca i to zbog odnosa Grada prema Udruzi osoba s invaliditetom iz Križevaca te tvrtki Hedona kojom upravlja.

– Prostor koji Udruga koristi za skladištenje svoje ambalaže, Grad je bez znanja i obavijesti Hedoni, dodijelio taj prostor Udruzi pivara i poslali im dopis da se moraju iseliti – rekao je Branko Hrg.

Taj skladišni prostor koji su koristili, a nalazi se u podrumu, iselit će jer su na korištenje dobili prostor u Razvojnom centru i tehnološkom parku.

Choco bar // Foto: Matija Gudlin
Petar Gatarić//Foto: Matija Gudlin

– Zadovoljni smo, sastanak je bio konstruktivan. Pronašli smo rješenje na zadovoljstvo svih nas u toj priči. Iselit ćemo stvari iz tog prostora koji smo dosada koristili tako da bi udruga Pivara mogla useliti. Moram reći da su sastanku prisustvovali i saborski zastupnici Branko Hrg i Ljubica Lukačić – kazao nam je Petar Gatarić, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom grada Križevaca koja upravlja tvrtkom.

Također, predsjednik udruge je iskoristio priliku da pohvali pristupačnost grada za osobe s invaliditetom, od pristupa ustanovama, centru grada, ali i bazenima koji imaju rampu.

Kako su pojasnili u Gradu, ovaj novi prostor više odgovara udruzi s obzirom na to da nema stepenica i drugih prepreka te kao takav prilagođen osobama s invaliditetom koje rade u Hedoni.

Sastanak je održan u Gradu danas // Foto: križevci.hr

– Još jednom ističemo kako skladišni prostor koji je do sada koristila tvrtka Hedona d.o.o. nikad nije bio njoj dan putem ugovora, a pored toga bio je neadekvatan s obzirom da je riječ o podrumskom prostoru. Grad Križevci ponosi se tvrtkom koja svojim djelovanjem i proizvodima promovira Križevce – rekli su u Gradu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

policija ga traži

Šetao Taraščicama pa poludio, netko je oštetio izlog salona vjenčanica

Netko jučer nije bio dobro raspoložen kad je odlučio razbiti staklo, koje mu ništa krivo nije. Staklo na izlogu Salona...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti