udruga maslačak

FOTO Henkelova i KTC-ova akcija Zajedno za sretniji rast Maslačaka završila uručenjem donacije križevačkoj udruzi

Svi zajedno osmišljavaju i rade na projektima, pa je tako od 2016. godine njihova Kućica u cvijeću dostupna svim članovima za obavljanje različitih aktivnosti u sklopu radne i socijalne rehabilitacije kako bi što ljepše i zanimljivije provodili svoje slobodno vrijeme.

16:37h
0
Foto: Facebook Udruga Maslačak

Godinu dana nakon prve akcije Zajedno za sretniji rast Maslačaka, ova lijepa priča nastavila se, prikladno na Svetog Nikolu, darivanjem odnosno uručenjem donacije križevačkoj Udruzi Maslačak i njihovim članovima. Nakon što su kompanije Henkel i KTC pokrenule akciju Zajedno za sretniji rast Maslačaka brojni građani podržali su ih kupnjom Henkelovih proizvoda za čišćenje doma u KTC prodavaonicama. Kao rezultat jako uspješne akcije, Udruzi Maslačak donirana je godišnja zaliha proizvoda za čišćenje za potrebe održavanja Kućice u cvijeću. U pitanju je inače kuća, odnosno prostor Udruge u kojem se okupljaju članovi i u kojem provode aktivnosti poludnevnoga boravka u sklopu kojeg se pružna radna i socijalna rehabilitacija s ciljem podizanja kvalitete života.

Križevačka udruga osnovana je 1990. kao neprofitabilna i humanitarna udruga koja okuplja djecu i mlade s teškoćama u razvoju i osobe s intelektualnim teškoćama iznad 21. godine života  te njihove roditelje/udomitelje, stručnjake, vanjske suradnike i prijatelje kao i sve ljude dobre volje koji mogu i žele pridonijeti boljoj kvaliteti života osoba s intelektualnim teškoćama. Svi zajedno osmišljavaju i rade na projektima, pa je tako od 2016. godine njihova Kućica u cvijeću dostupna svim članovima za obavljanje različitih aktivnosti u sklopu radne i socijalne rehabilitacije kako bi što ljepše i zanimljivije provodili svoje slobodno vrijeme.

– Jako nam je drago da se akcija nastavila i ove godine i da imamo priliku zahvaliti svim dragim ljudima koji su nam pružili podršku i na ovaj način. Posebno nam je drago što imamo priliku i mi vama pokazati čime se bavimo i kako provodimo vrijeme u našoj Kućici jer ovo je zaista naša kućica u cvijeću u kojoj je uvijek vesela i dobra atmosfera. Našim članovima i njihovim obiteljima treba podrška u svakom pogledu i jako smo zahvalni Henkelu i KTC-u te svim kupcima koji su se uključili u ovu akciju – izjavila je predsjednica Udruge Maslačak Križevci, Tamara Premuš.

Foto: Facebook Udruga Maslačak

– Nama je jako drago da smo danas opet u posjeti Udruzi Maslačak Križevci i sretni smo što možemo podržati rad Udruge ovom donacijom. Posebno bismo zahvalili našem partneru KTC-u i svim našim kupcima koji su nas podržali. Drago nam je vidjeti poznata lica od prošle godine ovdje u Udruzi i uvijek se osjećamo jako lijepo i dobrodošlo u Kućici u cvijeću. Mi se nadamo da ćemo s ovom akcijom nastaviti i u budućnosti – kazala je Mia Jelinić, junior trade marketing Henkel Adria, Laundry & Home Care.

– Nakon prve uspješne akcije, jako smo sretni i ponosni da je ova druga prošla jednako dobro i zahvalni smo svim našim kupcima koji su prepoznali plemeniti cilj ove akcije. Udruga „Maslačak“ oduševila nas je još ranije sa svojim angažmanom i programom koji svakodnevno provode i kojim pružaju podršku svoj članovima. Drago nam je što smo na ovaj način mogli podržati njihov rad i njihove napore – izjavila Melania Zorko izvršna direktorica za marketing KTC d.d.

Loading...