NEMILE SCENE

Hitna pomoć odvela igrača koji se srušio u Drnju, doznali smo u kakvom je stanju, Rizman: Dogodilo mu se drugi put ove sezone

Igraču Zdenke koji se srušio tokom utakmice te je odvezen s Hitnom pomoći u bolnicu želimo sve najbolje, u nadi da će već sljedeće nedjelje biti na zelenim travnjacima - poručili su iz Drnja putem službene Facebook stranice.

12:30h
0
Ilustracija (igrači Zdenke u plavim dresovima) // Foto: Marija Karan

Ante Ivančić, Dominik Petran, Josip Horvatinović i Hrvoje Bači bili su strijelci u jučerašnjoj, sigurnoj 4-0 pobjedi Tomislava iz Drnja nad Zdenkom 91 u sklopu 9. kola Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Jako ružan, neželjen trenutak dogodio se početkom drugoga dijela kada je igrač gostiju Filip Cjetojević morao napustiti travnjak te ga je odvezla Hitna pomoć.

– U 49. minuti utakmice s terena je iznesen gost. br. 8 zbog teškog disanja te je kolima Hitne pomoći odvezen u koprivničku bolnicu, a prekid je trajao pet minuta – stoji u službenom zapisniku kluba.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Uz standardni izvještaj, Tomislav se na svojoj službenoj Facebook stranici dotaknuo i nemilog događaja.

– Igraču Zdenke koji se srušio tijekom utakmice te je odvezen s Hitnom pomoći u bolnicu želimo sve najbolje, u nadi da će već sljedeće nedjelje biti na zelenim travnjacima – poručili su iz Drnja.

Kako bismo saznali što se dogodilo te u kakvom je stanju Cjetojević, upitali smo predsjednika kluba iz Velikih Zdenaca.

– Ovo mu se dogodilo drugi put ove sezone. Vjerojatno ima astmu koja ga ulovi u prekidu utakmice, možda kada mu se organizam smiri i ponovno dođe pod opterećenje. Bio je u bolnici te je s analizom otišao u Zagreb na daljnje pretrage. Vjerujem kako će biti sve u redu. Gadno izgleda, ali, srećom, bit će sve u redu – objasnio nam je predsjednike Zdenke Zdravko Rizman.

čitam...