24 SATA NA PROMETNICAMA

Hitne službe imale gomilu posla, vozači ‘letjeli’ s ceste, zaletavali se u prometne znakove, ali i kuće, ima ozlijeđenih

S 'crnim' nizom počelo je u Križevcima, oko 15 sati.

08:23h
0
Ilustracija // Foto: Sanjin Bojić

U protekla 24 sata na području Podravine i Prigorja dogodile su se čak četiri prometne nesreće  s četiri ozljeđene osobe, srećom, lakše.

S ‘crnim’ nizom počelo je u Križevcima, oko 15 sati.

U Ulici Franje Markovića radi nedovoljne udaljenosti pri vožnji u slijedu sudarila su se tri automobila. Jedan je vozač lakše ozlijeđen.

Potom se prometna nesreća, oko 18.15 sati, dogodila u Koprivnici. U Kolodvorskoj ulici zbog nepropisnog uključivanja u promet sudarila su se dva automobila. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 0,50 promila. Jedna putnica je lakše ozlijeđena.

Već pri kraju dana, policijski službenici opet izlaze na teren jer se dogodila prometna nesreća na koprivničkoj zaobilaznici. Zbog nepropisnog kretanja automobil je sletio van kolnika i udario u prometni znak. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,74 promila.

Nažalost, ni noć nije bila mirnija. Oko 1.55 sati u Svetom Ivanu Žabnu zbog nepropisnog kretanja teretni automobil s prikolicom sletio je van kolnika i udario u parkirani automobil, a zatim u zid obiteljske kuće. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede.

Loading...