1.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
stari zanati

Hlebine uskoro donose 1. gospodarski sajam Podravine: Berba kukuruza od polja do stola i veliki labirint za najmlađe
H

Za sada ima prijavljenih 30 izlagača, a na samom imanju bit će prezentirana i berba kukuruza po starinski od polja do stola.

Ne propustite

U Hlebinama na imanju Stari zanati kod Tihomira Želimorskog od 14. do 15. rujna će se odvijati 1. gospodarski sajam Podravine.

- Oglas -

Sajam uključuje izlagače iz naše i susjednih županija. Na sajmu će biti prezentirana poljoprivreda, obrtništvo te vinarstvo. Za sada ima prijavljenih 30 izlagača, a na samom imanju bit će prezentirana i berba kukuruza po starinski od polja do stola.

Za najmlađe je izrađen kukuruzni labirint na površini cca 6000 m/2. Obrtnici će izlagati svoje proizvode i usluge, a bit će postavljeno nekoliko traktora i priključnih strojeva te životinje. Svi ste pozvani.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

nikola večenaj leportinov

Kao dijete klečao je pod puškom mađarskog vojnika, prvu izložbu imao je kao Podravkin portir, a danas boluje od Parkinsa i živi u domu:...

Naivno slikarstvo karakteristično je po motivima iz svakodnevnog života, prekrasnim krajolicima, živim bojama, a osobito po jedinstvenom slikanju na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti