16.8 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

HNS sa SDP-om na lokalnim izborima
H

Ne propustite

Hrvatska narodna stranka će na lokalnim izborima koalirati s SDP-om gdje god je to moguće, rekao je u Koprivnici predsjednik HNS-a Radimir Čačić. Tako će biti i u Koprivničko-križevačkoj županiji, potvrdio je predsjednik županijskog ogranka HNS-a Danimir Kolman.
– Mi smo s predstavnicima županijskog SDP-a obavili razgovore i dogovorili da od županije do svih jedinica lokalne samouprave idemo zajedno na izbore, rekao je D. Kolman i dodao da još treba vidjeti što će biti s HSS-om, kome će se ta stranka prikloniti, no očekuje da će to, kao i na državnoj razini, biti HDZ. A HNS će nastaviti uspješnu suradnju s Hrvatskom strankom umirovljenika, koju su također pozvali da uđe u njihovu predizbornu koaliciju. O kandidatima za župana, gradonačelnike i općinske načelnike još nije bilo riječi.
Prilikom posjeta koprivničko-križevačkom ogranku HNS-a predsjednik stranke Radimir Čačić posebno je kritizirao cestogradnju. Tvrdi da je cijena izgradnje kilometra autoceste dvostruko skuplja od realnog i da tako godišnje u neobičnim kanalima ‘nestane’ oko 200 milijuna eura. Taj bi novac bio dovoljan za izgradnju cijele podravske autoceste, rekao je Čačić i ustvrdio da, u sadašnjim uvjetima recesije, pojačane inflacije i krize, od izgradnje te autoceste neće biti ništa.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osuđen

Dominik mrtav pijan probio vrata trgovine u Imbriovcu pa se pogostio Pelinkovcem, Amarom, “Jegerom”, votkom, cigaretama…

Dominik iz Imbriovca osuđen je na Općinskom sudu u Koprivnici zbog provale u trgovinu koju je počinio tijekom kolovoza. Kako...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti