Strašan incident

Horor na dječjem rođendanu, muškarac nokautirao dječaka udarcem u glavu i htio ga odvući u auto

Pokušao ga je, navodno, odvući i u automobil, no on mu se uspio suprotstaviti i pobjeći do obiteljskih prijatelja koji žive u blizini.

20:58h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Na dječjem rođendanu dogodio se incident u kojemu je muškarac nokautirao 13-godišnjaka.

Kako doznaje emedjimurje, u večernjim satima 2. studenog 13-godišnjak je s grupom svojih vršnjaka slavio rođendan u Kotoribi. Nakon proslave kod kuće, izašli su u šetnju. U Ulici kralja Tomislava, kod jednog ugostiteljskog objekta, suprotstavio im se dječak njihovih godina, navodno čak maskiran fantomkom. Slavljenika je ubo prstom u oko, na što mu je on, kako doznaju, uzvratio odgurivanjem.

Suprotstavljene strane tada su se razdvojile, a grupa djece koja je slavila rođendan krenula je dalje u šetnju. No, već za nekoliko minuta, u Sajmišnoj ulici sustigao ih je otac dječaka koji ih je ranije napao.

Muškarac, navodno pripadnik romske nacionalne manjine, napao je slavljenika i udario ga u glavu, pri čemu je dječak kratko pao u nesvijest. Pokušao ga je, navodno, odvući i u automobil, no on mu se uspio suprotstaviti i pobjeći do obiteljskih prijatelja koji žive u blizini. Dječak je tada, umjesto proslave rođendana s prijateljima, s roditeljima završio na Zavodu za hitnu medicinu u Čakovcu.

– Došlo je do sukoba između više mlađih osoba, a kasnije se priključila i jedna starija osoba. Policijski izvidi su u tijeku – rekli su iz policije.

čitam...
Loading...