ljubav

Horoskop otkriva koji muškarac će vam slomiti srce, a s kojim je bolje da se ne petljate

Postoje veze u kojima i nije sve baš kao iz bajke. Možda zvijezde mogu objasniti zašto je to tako…

21:00h
0
Ilustracija // Envato
Ilustracija // Envato

Ako malo proučite svoj horoskopski znak, a osobito koliko je kompatibilan s drugim zodijačkim znakovima, vidjet ćete da vam neki znakovi odgovaraju bolje od drugih. Otkrit ćemo vam koji muškarci najmanje odgovaraju za ljubavnu vezu…


Ribe
Kreativna si, osjećajna i promišljena, pa stoga i ne čudi da te jako živciraju muškarci rođeni u znaku Strijelca – glasni i uvijek željni pažnje. Strijelci nikako nisu dobar odabir za tvoju harmoničnu ljubavnu vezu.

Ovan 
Jako si ambiciozna i bez velikog napora uspijeva ti sve što si poželiš. Muškarac rođen u znaku Blizanaca i njegova (po tebi) besmislena razmišljanja učinit će te ekstremno nesretnom i skrenut će te sa zacrtanog puta uspjeha.

Bik 
Pouzdana, puna povjerenja i s velikom naklonošću prema duhovnosti, ne možeš nikako razumjeti strogo racionalne tipove poput Jaraca. Kao par imali biste tisuće i tisuće razmimoilaženja.

Blizanci
Ti si živahna, komunikativna i ponekad hirovita. U vezi s introvertiranom i pasivnom Ribom jako bi se teško snašla.  Rak Ljubazna, suosjećajna i romantična duša poput tebe teško bi izdržala dugo vremena u vezi sa žestokim i temperamentnim Škorpionom.

Lav 
Kao samosvjesna Lavica željna pažnje ne podnosiš da ti netko ukrade šou. S muškarcem rođenim u znaku Lava stalno ćeš se boriti za mjesto pod reflektorima.

Djevica 
Stalno si totalno organizirana, vrlo uredna, ali i u laganom stresu. Kad ti netko predbaci tvoje slabosti – kao što bi to učinio muškarac rođen u znaku Djevice – reagiraš ljutito. A to nije dobar temelj za sretnu vezu.

Vaga 
Ni jedan horoskopski znak ne voli toliko pravdu i poštenje. Kad napraviš pogrešku, jamčiš da ćeš je popraviti. A to je totalno suprotno od muškaraca rođenih u znaku Ovna. To je tek jedan od razloga zašto se ova dva zodijačka znaka baš previše ne podnose.

Škorpion 
Sanjari poput Vodenjaka izluđuju temperamentne Škorpione koji vrlo čvrsto s obje noge stoje na zemlji. Potencijalna veza bila bi prožeta svađom i stalnim neslaganjem.

Strijelac 
Žene rođene u znaku Strijelca živahne su i željne avanture. Stoga ne čudi da ne podnose dosadu i konstantan red. Ti želiš osvojiti svijet, a tvoj direktan način komunikacije nikako ne odgovara preosjećajnom Raku. U vezi s tobom bi muškarac rođen u znaku Raka stalno bio uvrijeđen – a ti bi se osjećala ograničeno.

Jarac 
Kao žena rođena u znaku Jarca poštuješ i vrlo ozbiljno shvaćaš svoje obaveze te si općenito jako odgovorna osoba. S nesigurnim i nepouzdanim muškarcem rođenim u znaku Vage teško bi pronašla zajednički jezik.

Vodenjak 
Bikovi – koji uvijek poštuju sva pravila i imaju strogo organiziran život – jako idu na živce zanesenim Vodenjacima kad su u vezi.

Izvor: miss7.24sata

čitam...