traže se pjevači

HPD Kalnik poziva zainteresirane građane da se pridruže zboru

S obzirom na to da proteklih godina raste broj zainteresiranih članova, nadamo se da će se taj trend nastaviti, te da ćemo ove sezone dobiti još i više novih članova, pa pozivamo sve koji imaju dobru volju za pjevanjem, druženjem i putovanjima, a da smatraju da imaju 'glasa i sluha' da nam se pridruže, kazao je dirigent oba zbora Ozren Bogdanović.

12:34h
0
HPD Kalnik // Foto: križevci.hr

HPD Kalnik novu sezonu počinje probama ovu srijedu i petak, s početkom u 19,30 sati i ovom prilikom pozivaju zainteresirane građane da se pridruže, a koji žele postati novi članovi.

Probe se održavaju u Maloj, podrumskoj dvorani Hrvatskoga doma. Skupljanje pjevača je ispred ulaza u Glazbenu školu.

Katedralni zbor kreće s prvom probom u četvrtak, s početkom u 20 sati. Proba će se održati u biskupskoj rezidenciji grkokatoličke katedrale, pa je skupljanje pjevača ispred same katedrale u Gornjem gradu.

– S obzirom na to da proteklih godina raste broj zainteresiranih članova, nadamo se da će se taj trend nastaviti, te da ćemo ove sezone dobiti još i više novih članova, pa pozivamo sve koji imaju dobru volju za pjevanjem, druženjem i putovanjima, a da smatraju da imaju ‘glasa i sluha’ da nam se pridruže – kazao je dirigent oba zbora Ozren Bogdanović.

čitam...