Filmska scena

Hrabra trgovkinja stala pred automobil lopova i izjavila da se neće pomaknuti dok ne vrati ukradeno

Trgovkinja se odlučila na neobičan i prilično hrabar potez te ga je pratila do automobila. A onda je uslijedila scena iz filmova.

11:23h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage

Ovako hrabre poteze zaposlenice u trgovini ne viđamo svaki dan, a slučaj koji se u petak dogodio u Gospodarskoj ulici u Ludbregu, još dugo će se prepričavati.

Oko 10.40 sati muškarac je ušao u trgovinu gdje je neko vrijeme razgledavao. Kada je krenuo prema izlazu, na ramenu je nosio veću torbu te ga je na blagajni zaustavila zaposlenica, koja je ujedno zvijezda naše priče.

Ova je 39-godišnjakinja sumnjala u krađu te je htjela vidjeti što on nosi u torbi. No muškarac se oglušio na njeno pitanje i ubrzanim se korakom udaljio iz trgovine, krenuo prema parkiralištu te sjeo u svoje vozilo.

Trgovkinja se odlučila na neobičan i prilično hrabar potez te ga je pratila do automobila. A onda je uslijedila scena iz filmova. Stala je pred vozilo i odrješito rekla da mu se neće maknuti dok joj ne pokaže što nosi u torbi.

No vozač joj je zaprijetio da će ju pregaziti te počeo škripati gumama i naglo krenuo na nju. Strah za vlastiti život ipak je presudio te se ona odmaknula, a muškarac je krenuo u nepoznatom smjeru.

Ozlijeđenih osoba srećom nije bilo, a materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.

Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljem.