Hrvači Podravke ekipno treći u Hrvatskoj, veliki rezultat potvrdili slavljem protiv Siščana

Podravka je nakon dugih 13 godina formirala seniorsku ekipu, a sada se pokazalo s razlogom

12:02h
0
Foto: HK Podravka

Odlične vijesti stižu nam i Hrvačkog kluba Podravka, čija je prva ekipa osvojila treće mjesto u Prvoj hrvatskoj hrvačkoj ligi. Ovaj fenomenalan rezultat još je značajniji kada se zna da je Podravka nakon dugih 13 godina formirala seniorsku ekipu, a sada se pokazalo s razlogom.

Potvrdu treće pozicije podravkaši su tražili u Sisku, gdje su u napetom meču slavili protiv domaćina 6:4. Nije najbolje krenulo, domaćini su poveli, no Borna Ljubić je u kategoriji do 60 kilograma izjednačio na 1:1. Nakon toga poražen je Petar Ugljik, Marko Špernjak ponovno je poravnao rezultata, a Podravku je u vodstvo 3:2 doveo Filip Verčević u kategoriji do 72 kilograma.

Domaćini se nisu predavali pa da je Alen Nogić nakon toga poražen, Patrik Raknić Podravki vraća prednost, a za konačnu pobjedu na kraju su se pobrinuli Ivica Florjanić i Ivan Sambolec. Karlo Mijatović u zadnjem je meču poražen u kategoriji do 130 kilograma, no tada je već sve bilo riješeno i Podravka je slavila veliki uspjeh.

– Ova mlada ekipa odradila je svoje mečeve vrlo zadovoljavajuće te u budućnosti možemo očekivati samo napredak i još bolje rezultate – poručili su iz kluba.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW