HERKUL OPEN

Hrvači Podravke iz Zagreba ponijeli šest medalja, slijedi odlazak u Pulu

Naslov ekipnih pobjednika pripao je ženskoj reprezentaciji Hrvatske, dok je koprivnički klub zauzeo 11. mjesto u konkurenciji 44 ekipe.

10:50h
0
Foto: HK Podravka

Drugi Međunarodni hrvački turnir Herkul OPEN u organizaciji Hrvačkog kluba Herkul održan je protekli vikend u zagrebačkoj dvorani Sutinska vrela.

Hrvački klub Podravka imao je 11 natjecatelja koje su vodili treneri Saša Šprem i Luka Mihalec. Ukupno je nastupilo 353 natjecatelja iz Makedonije, Italije, Poljske, Srbije, Slovačke, Mađarske i Hrvatske.

Obje djevojke, Lana Nogić s tri pobjede u kategoriji do 54 kilograma te Jelena Mijatović s dvije pobjede u kategoriji do 39 kilograma, osvojile su zlatne medalje.

Ivan Čordaš bio je prvi u kategoriji do 65 kilograma. Srebrnu medalju osvojio je Ivan Benko u kategoriji do 40 kilograma, dok su treći u kategorijama do 68 i 75 kilograma bili Josip Benko i Karlo Mijatović.

Patrik Raknić (do 53 kilograma) i Alen Nogić (do 71 kilograma) bili su četvrti. Podravku su predstavljali i Nikola Golubović Matan, Ivan Adžaga i Ali Ustundag. Naslov ekipnih pobjednika pripao je ženskoj reprezentaciji Hrvatske, dok je koprivnički klub zauzeo 11. mjesto u konkurenciji 44 ekipe.

Sedam članova Podravke ovoga će vikenda nastupiti na 2. Međunarodnom hrvačkom turniru Arena OPEN za mlađe djevojčice i dječake u Puli.

čitam...
Loading...