MEĐUNARODNI TURNIR

Hrvačica Podravke Lara Blažeković osvojila zlato u Mađarskoj, Tomas Kičinbači ugrabio srebro, a Fran Belošević broncu

Blizu medalje bila je Korina Rogić.

10:56h
0
Foto: HK Podravka

Hrvački klub Podravka imao je predstavnike na Međunarodnom turniru Somogyjad 2020., održanom u istoimenom mađarskom gradu. Pod vodstvom trenerskog dvojca Saše Šprema i Vedrana Blažekovića, osvojili su tri medalje.


Najuspješnija bila je Lara Blažeković, osvojivši prvo mjesto u kategoriji do 28 kilograma s tri pobjede u tri borbe. Tomas Kičinbači je, pak, dvjema pobjedama i jednim porazom stigao do drugog mjesta u uzrastu dječaka rođenih 2009. i 2010. godine, odnosno u kategoriji do 42 kilograma. Uspješan je bio i Fran Belošević. Nastupivši u kategoriji do 32 kilograma, isti omjer pobjeda i poraza doveo ga je do bronce.

Blizu medalje bila je Korina Rogić. U kategoriji do 37 kilograma, nakon pobjede i poraza, ostala je kratkih rukava u borbi za treće mjesto. Najmlađi u ekipi bili su Dorian Ružić i Rafael Ritoša kao dio skupine mlađih dječaka rođenih od 2010. do 2013. godine, u kategoriji do 28 kilograma. Dorian je osvojio četvrto mjesto, dok je Rafael, kojemu je to bilo prvo službeno natjecanje, u dvije borbe bio blizu pobjede, no koštao ga je nedostatak iskustva.

čitam...