međunarodni

Hrvačice Podravke na turniru u Češkoj uzele tri medalje, L. Nogić zlatnu, L. Blažeković i J. Mijatović srebrne

Natjecali su se hrvači i hrvačice iz čak osam zemalja

08:51h
0
Foto: HK Podravka

Hrvači Podravke, točnije četiri hrvačice i tri hrvača, prošlog petka bili su u Češkoj, na jakom međunarodnom turniru u Trinecu, gdje su boje kluba branili u konkurenciji od 230 natjecatelja iz čak osam zemalja (Češka, Hrvatska, Poljska, Mađarska, Njemačka, Slovačka, Srbija, Ukrajina).

Posebno uspješne bile su djevojke, jer su se tri njih popele na pobjedničko postolje. Mlađa djevojčica Lara Blažeković (do 43 kilograma) pobijedila je konkurentice iz Petrinje i Češke, a u finalu izgubila od druge češke predstavnice. Do drugog mjesta došla je i starija djevojčica Jelena Mijatović (54 kilograma), dok je Lana Nogić (57 kilograma) bila prva. Upisala je tri čiste pobjede. Bez medalje je jedino ostala Korina Rogić (do 52 kilograma) koja je upisala dva poraza.

Što se tiče dječaka, Nikola Golubović Matan (do 39 kilograma) upisao je dva poraza i ostao bez plasmana, Tomas Kičinbaći (do 57 kilograma) bio je peti uz pobjedu i dva poraza, dok je Leonu Kolaru (do 57 kilograma) postolje pobjeglo za jedno mjesto. On je, pak, upisao dvije pobjede i isto toliko poraza, no morao se zadovoljiti četvrtim mjestom.

Foto: HK Podravka
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW