AZ Crobus

Hrvatski autobusi na Zagreb Auto Showu

15:52h
0
Foto: AZ CROBUS d.o.o.

Možda za većinu čitatelja nepoznata tvrtka AZ CROBUS na ovogodišnjem Auto Showu u Zagrebu predstavit će vozila iz vlastitog asortimana. Autobusi, laka dostavna i specijalna vozila te nadogradnje za kamione koje proizvode prepoznati su po kvaliteti, modernim konstrukcijskim rješenjima i dugom vijeku eksploatacije.

Uz standardni autobus imena CROBUS ZORA razvili su i autobuse specijalnih namjena – VIP autobuse, pokretne urede i slično. Osim njih predstavit će i minibuseve, šlep vozila i nadogradnje poput tovarnih sanduka, kipera i ostala specijalna vozila koja se rade prema zahtjevima kupca.


Kao dokaz da se radi o svjetlom primjeru domaćeg poduzetništva može poslužiti desetogodišnji ugovor o isporuci autobusa za tržište Bliskog Istoka odnosno Republiku Irak. Radi se o isporuci 2000 međugradskih i turističkih autobusa.

Iako prethodno spomenuta vozila još uvijek nisu ponuđena na domaćem tržištu u planu je da se navedeni autobusi nakon dobivanja europskih certifikata ponude i na hrvatskom tržištu.

Visoka kvaliteta proizvoda, stalno dostupna servisna potpora i konkurentne cijene stavljaju ovu tvrtku u lidersku poziciju na domaćem tržištu, a njihova želja je jednako dobro probijanje na svjetsku razinu.

Tvrtka AZ CROBUS izlagat će svoje proizvode na vanjskom prostoru u blizini ulaza ISTOK 2 od 6. do 10. travnja.

čitam...