UDRUGA GLAS PODUZETNIKA

Hrvoje Bujas pita HGK: Kad će više ta tužba? I dalje isto mislim o vama, hrpetini bahatih uhljeba

Izjava gospodina Bujasa u kojoj HGK naziva institucijom za uhljebljivanje ljubavnica direktno, besprizorno i seksistički vrijeđa sve zaposlenice Komore koje odgovorno obavljaju svoj posao, komentirali su iz HGK.

12:29h
0
maxresdefault
Hrvoje Bujas // Screenshot Youtube

Čelni čovjek udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas je već nestrpljiv. Pred koji se sat obratio objavom Hrvatskoj gospodarskoj komori putem svojeg Facebooka profila te ih priupitao kad će ga više tužiti.

Podsjetimo, nakon Bujasovog gostovanja u emisiji HRT-a Nedjeljom u 2 sredinom prosinca, iz HGK su najavili tužbu zbog njegovih izjava.

“Naime, izjava gospodina Bujasa u kojoj HGK naziva institucijom za uhljebljivanje ljubavnica direktno, besprizorno i seksistički vrijeđa sve zaposlenice Komore koje odgovorno obavljaju svoj posao. Mnoge od njih su visokokvalificirane stručnjakinje s dugogodišnjim iskustvom iz privatnog sektora, a gospodin Bujas si dopušta javno ih i neosnovano vrijeđati i prozivati”, naveli su iz HGK tada.

Bujas ih je putem facebooka podsjetio na njihovu najavu.

– Nego HGK što je s ovim?

Kad će više ta tužba, i dalje isto mislim o vama, hrpetini bahatih uhljeba, i “instituciji” u kojoj političari i njihove ♥️ imaju rezervni položaj!

Prošlo je skoro 2 mjeseca, gdje je tužba? Kad će ročišta, s live streamom, zvanjem svjedokinja i naravno svjedoka…radujem se!

Uskoro vaš bivši član, puno pozdrava od Hrvoja i preko 15 500 UGP-ovaca”, piše Bujas.