Nastavak karijere

Hrvoje Kolarić i dalje na čelu Belupa, Nadzorni odbor jednoglasno ga potvrdio za predsjednika Uprave

Hrvoje Kolarić ima 24-godišnje radno iskustvo u industriji, od kojih je devet radio u multinacionalnim kompanijama, a 15 u Belupu, na pozicijama člana, a potom i predsjednika Uprave.

16:17h
0
Hrvoje Kolarić, Podravka, skupština dioničara podravke 21.2.2017. // Foto: Matija Gudlin
Hrvoje Kolarić // Foto: Matija Gudlin

Nadzorni odbor Belupa na današnjoj je sjednici jednoglasno potvrdio da magistar farmacije i magistar poslovnog upravljanja, Hrvoje Kolarić nastavlja upravljati kompanijom, priopćili su iz tvrtke.

– Hrvoje Kolarić ima 24-godišnje radno iskustvo u industriji, od kojih je devet radio u multinacionalnim kompanijama, a 15 u Belupu, na pozicijama člana, a potom i predsjednika Uprave. Posljednjih osam godina na poziciji je i člana Uprave Podravke, zadužen za upravljanje farmaceutskom divizijom – kažu iz Belupa.

Dvočlana Uprava osnažena je imenovanjem diplomiranog ekonomista Tihomira Heđevera za člana Uprave Belupa. Tihomir Heđever u kompaniju dolazi iz multinacionalne revizorske kompanije KPMG, s pozicije starijeg menadžera u Odjelu revizije. Iskusan je projekt menadžer, koji se tijekom 12-godišnjeg iskustva dokazao kroz financijsko savjetovanje pedesetak klijenata. Značajno iskustvo ima i u provođenju dubinskog snimanja poslovanja, a sudjelovao je i na sekundarnoj javnoj ponudi dionica klijenta. Između ostalog vodio je i nadzirao brojne revizorske angažmane. Aktivni je član britanske asocijacije ACCA, globalnog tijela za profesionalne računovođe.

Dosadašnja članica Uprave Belupa, Ksenija Punčikar, karijeru nastavlja u kompaniji.