HSS poziva na potpisivanje peticije te proziva Vesnu Želježnjak

08:17h
0
120511-peticija

Gradska organizacija HSS Križevci, potaknuta najavama o prekidu radova na gradnji dionice autoceste Cugovec-Križevci, pozvala je na potpisivanje peticije protiv zaustavljanja radova. Koprivnička organizacija stranke pak proziva Vesnu Želježnjak zbog neprimjerenih izjava.

Kako kažu u HSS-u, radovi se odvijaju na šest velikih gradilišta i 12 kilometara autoceste. Na navedenoj dionici izgrađen je niz objekata te smatraju kako je prekid radova skuplje rješenje od dovršetka. Građani koji se slažu sa inicijativom HSS-a danas su mogli potpisati peticiju, a prikupljeno je oko 400 potpisa. Zbog velikog interesa, HSS najavljuje sakupljanje potpisa i sutra.

U priopćenju koprivničke Gradske organizacije, a koje potpisuje predsjednica Karmen Antolić, proziva se obnašateljica dužnosti gradonačelnika, zamjenica gradonačelnika Vesna Želježnjak, zbog prijetnje roditeljima koji duguju Gradu kako im djeca neće biti upisana u vrtić. Pozivaju upravu vrtića da se pri upisu vodi utvrđenim kriterijima te kažu kako se dugovanja moraju riješiti uhodanom procedurom.

čitam...