HSS predstavio kandidate

11:57h
0
hss_presica

Na štandu Udruge žena Hrvatsko srce, tijekom Velike martinjske špelancije na Trgu bana Jelačića u Koprivnici,  održana je HSS-ova konferencija za medije. Na njoj su čelnici stranke, Friščić, Bajs i Koren,  govorili o nastupu na skorim parlamentarnim izborima te predizbornom programu HSS-a pod nazivom „5+ pravedan razvoj“.

Predstavljeni su  kandidati iz Koprivničko-križevačke županije na izbornoj listi HSS-a u II. izbornoj jedinici. Nositelj liste je predsjednik HSS-a Josip Friščić, dok je ministar Damir Bajs drugi na listi. Koprivničko-križevački župan i predsjednik Županijske organizacije HSS-a Darko Koren je na petom mjestu. Tu su i Karmen Antolić, predsjednica koprivničkog HSS-a na 9- mjestu te križevački gradonačelnik Branko Hrg na 14. mjestu.

Podsjetimo, HSS je na izbore 2007. godine izašao u koaliciji sa HSLS-om. Bajs je najavio da očekuje ponavljanje uspjeha sa prošlih izbora, kada su u drugoj izbornoj jedinici dobili 3 mjesta u saborskim klupama. Predizborni program HSS-a možete pogledati OVDJE,

 

 

čitam...