Informacije. Iskustvo. Brzina. Analiza. Kvaliteta. Aktualnost. Inovacije.  Objektivnost. Pristupačnost. Propitkivanje. Kontakti. Odmah i sad. Od 0 do 24. Neprestano u toku.

Ovim bismo riječima opisali svakodnevni rad na portalu ePodravina.hr, koji nikad ne spava i uvijek, bez iznimke, vas informira o svim aktualnostima u Podravini i Prigorju i šire.

Najčitaniji portal na ovim prostorima već je šest godina s vama, a postojimo upravo zbog vas, naših vjernih čitatelja, kojih je svakim danom sve više.

Na Facebooku imamo 50 tisuća pratitelja, a na Instagramu njih 7 tisuća.

Za naše čitatelje i oglašivače imamo odlične vijesti, jer kako su inovacije naša strast, u pripremi je veliki redizajn portala koji će izgledati moderno, pregledno, aktualno te pratiti nove trendove i tehnologije.

Našim oglašivačima nudit ćemo nove forme i modele oglašavanja, kako bi što brže i efikasnije došli do svojih krajnjih korisnika.

Već neko vrijeme radimo na novom rješenju, a uskoro ćemo izaći u potpuno novom formatu, drukčijem od svega što je trenutno dostupno te ćemo biti još dostupniji i atraktivniji.

Zahvaljujući našim vrijednim novinarima, fotografima i svim suradnicima, punih šest godina održali smo poziciju medijskog lidera na lokalnoj sceni, a svakodnevno dižemo ljestvicu lokalnog izvještavanja.

Vodeći smo u kvaliteti i inovacijama u izvještavanju, naše članke prate video sadržaji, video reportaže te vrsne fotografije.

U prilog tome govore i brojke. Portal ePodravina prema mjerenju Google Analyticsa ima 330 tisuća korisnika mjesečno te preko milijun posjeta, što govori o tome da ne postoji kućanstvo ni radno mjesto u županiji, ali i puno šire, u kojem se svakodnevno ne otvara portal i čitaju najnovije lokalne vijesti. Mjerimo se i na Similar webu, gdje također uvjerljivo držimo prvo mjesto prema broju vaših klikova.

Izvještavamo vas iz svakog kutka Podravine i Prigorja, od Koprivnice, Križevca, Đurđevca, Ludbrega, općine Pitomača i svih općina u županiji.

Na portalu ePodravina odmah i sada možete saznati sve što se događa oko vas, aktualnost, brzina i kvaliteta izvještavanja primarni su nam zadaci koje uspješno obavljamo, a što nam vi svojim posjetima dajete do znanja.

Uvijek smo u toku s vremenom, a trudimo se biti i ispred njega te smo prvi i jedini na lokalnoj sceni prije nešto više od godinu dana pokrenuli i održali ePodravina televiziju, a video prilozi iz našeg studija, ali i oni snimani diljem županije, imaju po više tisuća pregleda.

U našem smo studiju razgovarali s brojnim gostima iz kulturnog, gospodarskog, političkog, sportskog života…

Ono čime se posebno ponosimo je činjenica da je ePodravina prvenstveno lokalni portal, odnosno da smo bazirani na vijesti iz Podravine i Prigorja, što jako dobro znaju i naši čitatelji, ali i nacionalni mediji koji nas redovito prenose.

Naravno da jedno veže drugo i da ćete moći pročitati sve što bi vas moglo zanimati i sve što želite znati pa svakodnevno objavljujemo i relevantne nacionalne vijesti, a koje se tiču i žitelja naše županije.

Bavimo se gospodarskim, političkim, kulturnim, sportskim, zabavnim temama te, neminovno, i crnom kronikom koja je na žalost, htjeli mi to ili ne, dio naših života.

Ljestvica je već visoko, a mi ju dižemo još više te vas svakodnevno odmah hranimo svim relevantnim informacijama. Gospodarske su teme jedan od bitnijih segmenata portala, političke vijesti analiziramo i propitkujemo, posebno u kolumnama, potičemo kulturna događanja čiji smo često medijski sponzori, a vodeći smo i u rezultatima i analizama sportskih događanja.

Lideri smo i u kvaliteti i inovacijama u izvještavanju, prvi smo uveli push notifikacije tako da prilikom objave naših članaka dolaze obavijesti na svim uređajima, a da bi još lakše pristupili našim vijestima možete se besplatno pretplatiti na newsletter.

Kako je već poznato, ePodravina je najstariji portal na ovim prostorima, a evoluirao je iz portala koprivnica.net, odnosno partyloop.com, koji je bio prvi portal na sjeveru i među prvima u Hrvatskoj. Time smo u medijskom svijetu prisutni više od 19 godina!

O tehničkom održavanju portala brine tvrtka Kosinus, u čijem je portal vlasništvu. Njihov je posao voditi računa o tome da naši čitatelji uvijek mogu brzo, funkcionalno i bez zastoja pratiti portal, a osim toga, Kosinus se bavi izradom web stranica, web shopova, reklamnih materijala te multimedijalnih sadržaja.

Na portalu ePodravina.hr oglašavaju se sve najrespektabilnije tvrtke s ovog područja, a oglasni prostor dijelimo s portalima emedjimurje.rtl.hr i varazdinski.rtl.hr. Oglašavajte se i vi na najčitanijem mediju u županiji i u suradnji s našim partnerima dođite do stotina tisuća čitatelja na cijelom sjeveru Hrvatske! Javite nam se na info@kosinus.hr i marketing@epodravina.hr za ponude i detalje.

HVALA VAM ŠTO NAS PRATITE!