Grad Đurđevac

Hvalevrijedan projekt Opasnog otpada i sakupljanja starih otpadnih baterija i dalje traje, prošlogodišnji pobjednici osvojili terensku nastavu u Koprivnici

U prošloj školskoj godini pobjednici u sakupljanju bili su današnji razredi 7.c. i 6.a koji su za nagradu osvojili terensku nastavu u Koprivnicu.

08:00h
0
7.c i 6.a // Foto: djurdjevac.hr
7.c i 6.a // Foto: djurdjevac.hr

Osnovna škola Grgura Karlovčana prije osam godina pokrenula je projekt Opasnog otpada i sakupljanja starih otpadnih baterija u koji su uključeni učenici naše škole, a taj projekt i dalje je aktivan.


U akciju su se odmah uključili svi učenici, spoznali su neke nove informacije o štetnosti ovog otpada, njegovoj reciklaži, a naučeni su i kako prepoznati kontejner za baterije, te shvatiti potrebu njegovog posebnog odvajanja od komunalnog otpada.

U prošloj školskoj godini pobjednici u sakupljanju bili su današnji razredi 7.c. i 6.a koji su za nagradu osvojili terensku nastavu u Koprivnicu. Učenici su u Kinu Velebit odgledali projekciju ekološko- edukativnog filma Odball, te posjetili koprivničke Bazene Cerine.

čitam...