Podjela bodova

I Kopić i Ivković smatraju da su baš oni bili bliže pobjedi, Ivković: Mogli smo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu

Upitan kako komentira izjavu domaćeg trenera da je Slaven s 80 posto bolji od sadašnjeg Hajduka, nije se želio upuštati u polemike.

21:19h
0
NkSlavenBelupo NkHajduk
Foto: Ivan Brkić

Prva utakmica na novom hibridnom travnjaku Apaša između Slaven Belupa i splitskog Hajduka završila je podjelom bodova 1-1. Za vodstvo Farmaceuta zabio je Delić, a za Hajduk je izjednačio Jairo. Mogli su i jedni i drugi do pobjede, ali Bogojević i Gyurcso nisu bili precizni.

Nakon završenih 90 minuta svoje viđenje utakmice dali su domaći i gostujući trener. Zanimljivo je kako obojica smatraju da je baš njihova momčad bila bliže pobjedi.

– Dobra utakmica s puno šansi. Mislim da smo odigrali savršeno prvo poluvrijeme, mogli smo riješiti utakmicu u prvom poluvremenu. Logično da smo u poluvremenu bili pod dojmom promašenih šansi. Nisam uspio skroz smirit ekipu, ulazak u drugo poluvrijeme nije bio kakav je trebao biti. Hajduk je riskirao, izašli su više, tu smo izgubili pas igru. Kasnije smo došli k sebi, počeli stvarati šanse, mislim da smo po prikazanoj igri zaslužili pobjedu. Čestitam igračima na dobroj utakmici, ova igra je ono što ja želim, želim da to traje duže i bitno je da svi igrači budu zdravi – kazao je Ivković.

Bodom nije zadovoljan, ali dodaje da treba uzeti u obzir da su igrali protiv Hajduka. Prvenstvo će biti zahtjevno, teško, i svaki bod je bitan, napominje on. Izrazi je i žaljenje zbog kiše koja je padala uoči susreta jer bi tribine sigurno bile popunjene do kraja.

S druge strane svoje viđenje dao je i Željko Kopić.

– Što se tiče utakmice ulazak je bio loš, nismo bili u borbi, bili smo daleko od duela, daleko od igrača. Belupo nam je napravio dosta problema. Nakon gola smo se dizali, drugo poluvrijeme smo neke stvari razjasnili i bilo je dobro, dominirali smo, imali napadačke akcije.

Upitan kako komentira izjavu domaćeg trenera da je Slaven s 80 posto bolji od sadašnjeg Hajduka, nije se želio upuštati u polemike.

Dok sam ja bio u klubu naglasak je bio na poštivanju protivnika, ne bih komentirao izjave drugog trenera. Bili smo bliže pobjedi, znam da ovo nije rezultat koji se traži u Hajduku, ali mislim da se u Zaprešiću i danas vidlo da momci rastu. Nedostane taj koji gol više – rekao je Željko Kopić.