izvješće policije

I mladi i stari, i pijani i trijezni odmjeravali snage šakama u i izvan Orinocca u burnom vikendu koji je iza nas

Stariji muškarac pokušao je udariti mlađeg u čijem je društvu bila djevojka (34), no mlađi se izmaknuo i rukama izudarao starijeg po glavi i tijelu. 

08:36h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage

Objekt u Dugoj ulici poznatiji kao Orinocco ovog je vikenda vidio puno šaketanja.

Tako je prvo u noći s petka na subotu došlo do poveće tučnjave izvan kafića. Sukobila su se četiri mladića koji su naposljetku svi završili u ćeliji. Radi se o tri 20-godišnjaka i jednom 21-godišnjaku. Svaki od njih si je popio, imali su redom 1,09 promila, 0,89 promila, 1,47 promila i 1,33 promila alkohola u krvi.

Sve je počelo kad je jedan 20-godišnjak udario djevojku (37) koja je pala. U silnom naguravanju i odmjeravanju snaga samo je 21-godišnjak zatražio liječničku pomoć, bio je lakše ozlijeđen.

Svi su oni završili u policiji, a protiv njih će biti podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu.

Iduću noć došlo je do sukoba 49-godišnjeg i 34-godišnjeg muškarca, ali ovog puta u kafiću. Stariji muškarac pokušao je udariti mlađeg u čijem je društvu bila djevojka (34), no mlađi se izmaknuo i rukama izudarao starijeg po glavi i tijelu.

Ni jedan od njih nije tražio liječničku pomoć, a obojica su bili trijezni. Protiv njih ide optužni prijedlog Prekršajnom sudu, a također su dobili zabranu pohađanja kafića u narednih osam dana.

 

čitam...