državno prvenstvo

Ida Šimunčić obranila treći naslov prvakinje Hrvatske na 400 metara s preponama, Veronika Drljačić uzela dva zlata

Trener joj je bio, kao i svim križevačkim atletičarima, Drago Palčić. Ida je presretna, kako i ne bi bila. 

10:30h
0

Ida Šimunčić najbolja je atletičarka Hrvatske na 400 metara s preponama! Ova sjajna Križevčanka proteklog vikenda osvojila je zlato na ‘svojoj’ dionici s vremenom od 59.80 sekundi. Trčalo se seniorsko Prvenstvo Hrvatske.

Trener joj je bio, kao i svim križevačkim atletičarima, Drago Palčić. Ida je presretna, kako i ne bi bila.

– Drugi dan sam na Prvenstvu Hrvatske obranila treći naslov prvakinje Hrvatske na 400 metara s preponama i sretna sam zbog pobjede. Što se rezultata tiče, uvijek može bolje, ali teška je sezona zapravo za nas sportaše jer su okolnosti bile kakve su bile. Imam neku neugodnost u stopalu i željna sam odmora pa odlazim na zasluženi odmor, a onda dalje u nove pobjede! – poručila je Ida za ePodravinu.

Na utrci na 400 metara (bez prepona) Ida je također osvojila broncu, dok je zlato pripalo još jednoj domaćoj atletičarki. Ona je Veronika Drljačić. koja je također bila fantastična! Nakon što je prije više od tri tjedna osvojila dva zlata na juniorskom Prvenstvu Hrvatske, isti podvig napravila je i na seniorskom PH.

Veronika je osvojila zlato na 400 metara, te zlato na utrci na 200 metara. Iste dionice kao i na juniorskom PH, iste medalje kao i na juniorskom PH – zlatne! Čestitke curama, zaista ste sjajne!

Foto: Ustupila Ida Šimunčić
Foto: Ustupila Ida Šimunčić

čitam...