Potvrđena nova ravnateljica Tratinčice

Ida Šipek: Podizat ću standard vrtića, korisnicima ponuditi nove programe i poticati usavršavanje djelatnika

12:27h
0
Ida Šipek // Foto: Matija Gudlin

S funkcioniranjem vrtića sam već upoznata kroz svoj dosadašnji rad, a sada ću se dodatno uhodati i snimiti postojeću situaciju, rekla nam je Ida svoje prve korake.

Ida Šipek, dosadašnja psihologinja u vrtiću Tratinčica, danas je službeno postala ravnateljica koprivničkog gradskog vrtića Tratinčica.

– S funkcioniranjem vrtića sam već upoznata kroz svoj dosadašnji rad, a sada ću se dodatno uhodati i snimiti postojeću situaciju – rekla nam je Ida svoje prve korake.

Kaže da u planu ima ponuditi korisnicima nove odgojno-obrazovne procese, a za sada nije željela otkrivati detalje.

– Namjera mi je i dalje poticati stručno usavršavanje djelatnika na obostrano zadovoljstvo – kazuje nova ravnateljica.

Nakon što je prošao žalbeni rok, v.d. gradonačelnika Mišel Jakšić potvrdio je Idu za novu ravnateljicu, a na prijedlog Upravnog vijeća vrtića.

– Danas sam potpisao odluku o imenovanju Ide Šipek na mjesto ravnateljice Dječjeg vrtića Tratinčica. Prije svega novoj ravnateljici čestitam na izboru i želim joj puno uspjeha u daljnjem radu. Vjerujem da gospođa Ida Šipek u suradnji s novom predsjednicom Upravnog vijeća, gospođom Petrom Rožmarić donosi novi duh, novu energiju i novi motiv u rad našeg Dječjeg vrtića i da će on i dalje biti perjanica grada Kopirnice kada pričamo o našim institucijama. Isto tako nadam se da ćemo podići nivo zadovoljstva naših tata, mama, djedova i baka u skladu s onim što naše odgojiteljice i stručno-tehničko osoblje radi u odgoju naše djece – rekao je Jakšić.

Podsjetimo, nova ravnateljica birala se nakon ostavke bivše ravnateljice, Slavice Mihalec- Kanižaj, a odabrana je na razdoblje od četiri godine. Na natječaj su pristigle ukupne tri prijave, koje su sve zadovoljavale tražene uvjete natječaja da osoba mora ispunjavati uvjete odgojitelja ili stručnog suradnika i imati pet godina radnog iskustva u djelatnosti predškolskog odgoja.

čitam...