OD TRČANJA DO MOTORA

Idući će vikend u Križevcima biti obilježen sportom. Pripremljen je bogati program, pogledajte što će se događati

Svi događaji odvijat će se u skladu s epidemiološkim mjerama. Organizatori zadržavaju pravo izmjene i dopune te otkaza programa u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama i drugim opravdanim razlozima, poručuju organizatori.

16:30h
0
Ilustracija // Foto: Ivan Brkić

Grad Križevci, Zajednica sportskih udruga Križevci, sportski klubovi, udruge i plesne skupine sljedeći vikend organiziraju 1. Sportski viKŽend. Kao što i naziv govori, održat će se razni sportski i zabavni sadržaji.

Program kreće humanitarnom utrkom Hodaj, trči, vozi za Maslačak u petak, u 17 sati, na Trgu J. J. Strossmayera. Priliku uključiti se imat će svi građani. Gradsko vodstvo navodi kako su pripremljeni NERF zona, cageball, boks show, i gledanje utakmice Hrvatska – Češka, u sklopu Europskog prvenstva, u dvorištu Galerije K2.

Sportski klubovi organizirat će turnire u nogometu, šahu i odbojci, u subotu će ljubitelji plesa uživati u plesnim nastupima Plesnog centra Ritam i Plesnog studija Mali i veliki.

U nedjelju će, pak, na Nemčičevom trgu biti organizirani sajam Zdravo Križevci te Eno-gastro bajka na kojoj će građani imati priliku kušati i kupiti proizvode lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Sportski vikend završit će tradicionalnom moto utrkom na gornjogradskoj stazi koja će krenuti u 14 sati.

– Svi koji žive van Križevaca, a žele doći u nedjelju na događanja u sklopu Sportskog
viKŽenda, mogu doći iz Zagreba vlakom Križevčaninom po promotivnoj cijeni od 25 kuna – poručuje gradsko vodstvo, o čemu više možete pročitati ovdje.

Detaljan program pogledajte na plakatu.

– Svi događaji odvijat će se u skladu s epidemiološkim mjerama. Organizatori zadržavaju pravo izmjene i dopune te otkaza programa u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama i drugim opravdanim razlozima – poručuju organizatori.

čitam...