Zapisano u zvijezdama

Idući mjesec bit će pun uzbuđenja za ova tri horoskopska znaka

13:01h
0
Ilustracija // Foto: Twenty20

Sljedeći mjesec bit će posebno turbulentan za tri horoskopska znaka, koji će osjetiti mnoge dobrobiti u sljedeća četiri tjedna, piše Index.

Blizanci

Sezona Jarca nije bila savršena za vas jer je tijekom nje do izražaja došla vaša osma kuća transformacije, predaje i svega onoga što ste pokušavali sakriti. Sada je vrijeme za putovanje koje će vam izmijeniti život. Neće biti lako, ali će biti donekle zabavno.

Sunce će protresti vašu egzotičnu devetu kuću edukacije, putovanja, učenja i vjere i dobit ćete drugu šansu, ne samo za dostizanje osobnih ciljeva, nego i za disanje punim plućima. Otvorite svoj um i svoje srce, i sve će doći na svoje.

Vaga

Izišli ste iz crne rupe nakon višemjesečnog mučenja. Stvari kod kuće bile su komplicirane, ali dobre vijesti su da ste iz svega izišli puno jači i otporniji. Svemir vas je izazvao kako biste evoluirali i postali bolja verzija sebe.

Sada će Sunce zaći u vašu petu kuću zabave, ljubavi, kreativnosti, djece i romanse, i jako brzo ćete se vratiti u staru harmoniju.

Vodenjak

Tijekom sezone Jarca, Sunce je lebdjelo nad vašom 12. kućom, kućom završetaka, zaključka, karme i spiritualnosti. To je bio trenutak kada ste usnuli, da biste se probudili ponovno rođeni.

U posljednjih nekoliko mjeseci imali ste teške trenutke, ali Saturn i Pluton sada vam pomažu da se pročistite od onoga što vam više ne treba. Ono čemu se najjače opirete zapravo je ono što će vas najviše iskušavati. Obratite pažnju na znakove. Radujte se povratku Sunca jer ono je ovdje da vam da energiju i revitalizira vas.

čitam...