radni dani

Idući tjedan možete svoje vozilo odvesti na besplatni tehnički pregled

U akciju se uključujete svojom voljom, a besplatni pregled vozila u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redovni tehnički pregled. 

13:22h
0
Akcija tehnički pregled kamiona Reka // Foto: Mario Kos
Foto: Mario Kos

Kao i prošle godine, policija i ove godine provodi preventivno-sigurnosnu akciju tehničke ispravnosti vozila. Simbolično, zove se Dani tehničke ispravnosti vozila 2019, a provodi ju MUP, HAK, Centar za vozila Hrvatske i Stanica za tehnički pregled vozila, sve to pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa.

Akcija se provodi od ponedjeljka 25. do petka 30. studenog na području cijele države u svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila i ima isključivo preventivno-sigurnosni karakter.

U akciju se uključujete svojom voljom, a besplatni pregled vozila u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redovni tehnički pregled.

– U spomenutom razdoblju policija će tijekom redovnog obavljanja službenih zadaća upućivati vozače na mogućnost besplatnog pregleda vozila u stanicama za tehnički pregled vozila. Pozivamo vlasnike vozila i vozače da se odazovu preventivnoj akciji u sklopu pripreme vozila za predstojeće zimske uvjete – stoji u priopćenju PU Koprivničko-križevačke.

čitam...
Loading...