SRETNe ČITATELJICe

Imamo dobitnice koje će se uljepšati u novootvorenom Beauty centru Satis

Pred nama je vrijeme darivanja, a ako ne znate što biste poklonili svojim bližnjima, u ponudi su i poklon bonovi, čiji se iznos može samostalno izabrati te kartice vjernosti na kojima se skupljaju bodovi

11:00h
0
Beauty centar Satis
Foto: Ivan Balija

Beauty centar Satis u subotu je svečano otvorio svoja vrata u Koprivnici na Lenišću, na adresi Trg Eugena Kumičića 11, 1. kat.

Po pristupačnim cijenama svojim klijenticama i klijentima nudi kvalitetnu uslugu gel noktiju, trajnog laka, šminkanja za sve prigode, ugradnju klasičnih trepavica, lash i brow lifta, oblikovanja obrva, bojanja obrva kanom te uklanjanja neželjenih dlačica na licu.

Pred nama je vrijeme darivanja, a ako ne znate što biste poklonili svojim bližnjima, u ponudi su i poklon bonovi, čiji se iznos može samostalno izabrati te kartice vjernosti na kojima se skupljaju bodovi. Da bi bili što pristupačniji svojim klijentima, bod se dobije za svaku uslugu iznad 100 kuna, a sa skupljenih devet bodova, deseta usluga je gratis.

Individualan pristup svakom klijentu, kvaliteta usluge, ugodan ambijent te pristupačne cijene ono je po čemu se ističu u Beauty centru Satis. Radno vrijeme je prema dogovoru, a naručiti se možete na broj telefona 099/820-4082. Zapratite ih na Instagramu beauty_centar_satis i Facebook profilu Beauty Centar Satis.

Za čitatelje ePodravine odlučili su pokloniti tri usluge po želji klijentica, a najsretnije su bile Mihaela Špoljar, Anica Benotić i Maja Lovković Galinec. 

Sve što trebaju učiniti je javiti se u Beauty centar Satis i dogvoriti svoj termin.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!
Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW