wine fest 2019

Imamo dobitnika karata za Wine fest, čestitamo i želimo dobru zabavu

Cijena ulaznice za Koprivnica Wine Fest je 70 kuna, a uz istu se dobije i čaša za degustaciju. 

10:00h
0
Koprivnica Wine Fest 2017
Foto: Ivan Brkić

Ovogodišnji treći po redu Koprivnica Wine Fest okupiti će do sad najraznovrsniju vinsku priču uz eminentna imena iz vinskog svijeta te iz maslinarstva. Koprivnica Wine Fest 2019. održat će se u subotu, 15. lipnja u Caffe baru Nautilus u Koprivnici.

Podravski vinari čija imena su već dobro poznata ovdašnjim ljubiteljima vina predstavit će široku paletu svoga truda i rada koja kvalitetom ne zaostaju za najboljim hrvatskim vinima, u što će se moći uvjeriti svi posjetitelji koprivničke fešte od vina.

Sa željom da približimo svijet hobista široj publici nagrađivani vinari hobisti predstavit će se pod Županijskom udrugom vinogradara, dok će sve prisutniji trend PIWI sorata predstavljati vinari hobisti sa sortama muscaris, solaris i regent.

Gastro dio bit će posvećen maslinovom ulju, a najavljeno je i gostovanje Stancija San Antonio iz Vodnjana koji obrađuju oko 7.000 maslina te Bovan d.o.o., Nadin – Škabrnja čiji nasadi ekološkog maslinika na 40 Ha sadrže oko 10.000 maslina.

Naravno, za potpuni gastro doživljaj pobrinut će se Podravkini promotori kulinarstva, a moći ćete kušati i sireve Imbrišić.

U večernjim satima nastupit će poznati koprivnički trio U.ROK.

Cijena ulaznice za Koprivnica Wine Fest je 70 kuna, a uz istu se dobije i čaša za degustaciju.

Portal ePodravina na Wine fest vodi Nikolinu Šemper.